Johanneke ter Steege

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Deze voorstelling maakt deel uit van de serie Made in Overijssel. Talent uit Overijssel gaat op tournee langs 10 theaters in onze mooie regio. Elk jaar krijgen drie makers de kans om zich aan u te presenteren, in een theater bij u in de buurt. Komt u kennismaken? Bezoek 3 Overijsselse voorstellingen voor slechts € 27,50 Muntjes duiken tussen haaien is de titel van Johanneke ter Stege’s debuutbundel en nu ook de titel van haar eerste echte theaterprogramma. Met haar talent voor taal, beeld, muziek en voordracht toont de ontwapenende singer-songwriter, voormalig Deventer stadsdichter en frontwoman van elektronicaduo NNENN haar poëtische zoektocht. Na diverse projecten als popzangeres en een inspirerende reis door Japan wil zij er met een theatervoorstelling achter zien te komen wat het leven magisch maakt.  Wat gaat er schuil achter de werkelijkheid? Hoe vind je de weg als je diep bent geraakt? Je kunt pas duiken als je erop vertrouwt dat je weer boven komt. Johanneke dompelt je onder en voert je mee langs muzikale kunstwerkjes. Gesterkt door betoverende projecties creëert ze een zeldzame intimiteit. Fred Florusse, ex Don Quishocking en regisseur, zegt: ‘Johanneke is een charismatische, bijzondere artiest;Muntjes duiken tussen haaien een uitdagende en moedige titel.’ Johanneke zelf zegt: ‘Ik verzamel de mooiste stukjes tijd en rijg ze aan elkaar.’ De stad Deventer is letterlijk geplaveid met teksten van haar hand. In 2016 won Johanneke de Cultuurprijs Overijssel in de categorie Talent.De andere voorstelling in de serie Made in Overijssel:Bovenste knoopje openMet de botte zijde

_Deze voorstelling maakt deel uit van de serie Made in Overijssel. Talent uit Overijssel gaat op tournee langs 10 theaters in onze mooie regio. Elk jaar krijgen drie makers de kans om zich aan u te presenteren, in een theater bij u in de buurt.

Komt u kennismaken?_

Bezoek 3 Overijsselse voorstellingen voor slechts € 27,50

_Muntjes duiken tussen haaien _is de titel van Johanneke ter Stege’s debuutbundel en nu ook de titel van haar eerste echte theaterprogramma. Met haar talent voor taal, beeld, muziek en voordracht toont de ontwapenende singer-songwriter, voormalig Deventer stadsdichter en frontwoman van elektronicaduo NNENN haar poëtische zoektocht.

Na diverse projecten als popzangeres en een inspirerende reis door Japan wil zij er met een theatervoorstelling achter zien te komen wat het leven magisch maakt.  Wat gaat er schuil achter de werkelijkheid? Hoe vind je de weg als je diep bent geraakt? Je kunt pas duiken als je erop vertrouwt dat je weer boven komt.

Johanneke dompelt je onder en voert je mee langs muzikale kunstwerkjes.
Gesterkt door betoverende projecties creëert ze een zeldzame intimiteit.
Fred Florusse, ex Don Quishocking en regisseur, zegt:
‘Johanneke is een charismatische, bijzondere artiest;
_Muntjes duiken tussen haaien _een uitdagende en moedige titel.’
Johanneke zelf zegt: ‘Ik verzamel de mooiste stukjes tijd en rijg ze aan elkaar.’

De stad Deventer is letterlijk geplaveid met teksten van haar hand.
In 2016 won Johanneke de Cultuurprijs Overijssel in de categorie Talent.

De andere voorstelling in de serie Made in Overijssel:
Bovenste knoopje open
Met de botte zijde

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook