Showponies 2

De Alex Klaasen Revue - Showponies was een ongekend succes. Alle letters van het LHBTQI alfabet werden bediend. Pers en publiek waren laaiend enthousiast, de tournee was compleet uitverkocht en de voorstelling werd genomineerd voor de Poelifinario. Daarom komen Alex Klaasen en zijn gang nu met Showponies 2: opnieuw een spannende revue zonder weerga, vol verkleedpartijen en dubbele bodems, tongue in cheek, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden. Met dezelfde cast waaronder Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen. In De Alex Klaasen Revue – Showponies 2: staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, u gaat genieten van ‘Alzheimer de musical’, een grootse show van en met demente bejaarden, een veganistisch zwanenmeer-ballet, een depressieve nar, een acht stemmige  jodel-symfonie en nog veel meer… De tragiek schuilt in de camp, de boodschap is gehuld in tule en glitter; het persoonlijke verhaal zit in de scherpe pasjes en wie Alex Klaasen nou eigenlijk precies is, mag u helemaal zelf bepalen. U bent welkom in deze rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick, speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf. Voor iedereen die verrast wil worden. En ook voor Johan Derksen. NRC ★★★★★ 'Alex Klaasen excelleert in show over écht uit de kast komen.' De Volkskrant ★★★★'Een feestelijke coming-outrevue, met acteer-, dans- en zangwerk van het hoogste niveau.' De Telegraaf ★★★★'Vlekkeloos uitgevoerd door de talentvolle acteurs die de onvolprezen Klaasen ergelmatig naar de kroon steken.' Dagblad van het Noorden ★★★★★'Een meesterwerk van originaliteit.' Theaterkrant 'Nummers op hogeschoolniveau, zoals je dat zelden ziet.'  Publieks Quotes 'Het decor. De stemmen. Het samenspel. De humor. Wauw. Heerlijke avond gehad.' 'Het was een geweldige show! Zou zo wéér gaan!' 'Wat een prachtig decor en wat een mooie kleurrijke kleding, een lust voor het oog!' 'Genieten met een gulle lach maar ook ontroerende en maatschappelijk sterke hoogtepunten.' 'Verrassend, vernieuwend en grensverleggend.'   (c) Mark Engelen, Bram Willems

De Alex Klaasen Revue - Showponies was een ongekend succes. Alle letters van het LHBTQI alfabet werden bediend. Pers en publiek waren laaiend enthousiast, de tournee was compleet uitverkocht en de voorstelling werd genomineerd voor de Poelifinario.

Daarom komen Alex Klaasen en zijn gang nu met Showponies 2: opnieuw een spannende revue zonder weerga, vol verkleedpartijen en dubbele bodems, tongue in cheek, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden. Met dezelfde cast waaronder Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen.

In De Alex Klaasen Revue – Showponies 2: staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, u gaat genieten van ‘Alzheimer de musical’, een grootse show van en met demente bejaarden, een veganistisch zwanenmeer-ballet, een depressieve nar, een acht stemmige  jodel-symfonie en nog veel meer…

De tragiek schuilt in de camp, de boodschap is gehuld in tule en glitter; het persoonlijke verhaal zit in de scherpe pasjes en wie Alex Klaasen nou eigenlijk precies is, mag u helemaal zelf bepalen. U bent welkom in deze rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick, speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf. Voor iedereen die verrast wil worden. En ook voor Johan Derksen.

NRC ★★★★★ 
'Alex Klaasen excelleert in show over écht uit de kast komen.' 
De Volkskrant ★★★★
'Een feestelijke coming-outrevue, met acteer-, dans- en zangwerk van het hoogste niveau.' 
De Telegraaf ★★★★
'Vlekkeloos uitgevoerd door de talentvolle acteurs die de onvolprezen Klaasen ergelmatig naar de kroon steken.' 
Dagblad van het Noorden ★★★★★
'Een meesterwerk van originaliteit.' 
**Theaterkrant **
'__Nummers op hogeschoolniveau, zoals je dat zelden ziet.' 

Publieks Quotes
'Het decor. De stemmen. Het samenspel. De humor. Wauw. Heerlijke avond gehad.'
'Het was een geweldige show! Zou zo wéér gaan!'
'Wat een prachtig decor en wat een mooie kleurrijke kleding, een lust voor het oog!'
'Genieten met een gulle lach maar ook ontroerende en maatschappelijk sterke hoogtepunten.'
'Verrassend, vernieuwend en grensverleggend.'

 

(c) Mark Engelen, Bram Willems

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook