Trillend Riet

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Trillend Riet is een spannende theatertocht tegen het prachtige decor van de Weerribben.

De voorstelling dit jaar is geïnspireerd op de spannende misdaadroman Wetland van Jacob Vis. Daarnaast ontmoeten we de dichter J.C. Bloem en schrijfster/cabaretière Marjan Berk. Omlijst door de vele verhalen van Kalenbergers. Gespeeld door lokale spelers onder leiding van professionele regisseurs.

De bezoekers worden te voet en per boot steeds dieper het stille donkere moeras ingeleid en mee terug in de tijd genomen. Onderweg worden op meerdere locatie scenes gespeeld en de zintuigen op scherp gezet. De avondvullende tocht is een echte belevenis en de bezoekers worden als het ware meegezogen in het verhaal. De ideale combinatie van cultuur en natuur!

Kalenberg jaren 60 vorige eeuw. De aanleg van de weg maakt Kalenberg toegankelijk en mensen weten Kalenberg te vinden. Een weg, de opkomst van tv en de “stadsen” veroorzaakt reuring in het stille dorp. En de Kalenberger? Koeien worden gemolken, riet wordt geteeld en natuur wordt beheerd. Peace en vree tot er een moord wordt gepleegd! Wat kan een weg al niet teweeg brengen ………….

Deze theatertocht is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en kinderen jonger dan 12 jaar.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de voorstellingen zal van start gaan op donderdag 11 juli om 19:00 uur.Entreekaarten kunnen uitsluitend gekocht worden via de webshop.

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

De kaartverkoop voor de voorstellingen zal van start gaan op:

Donderdag 11 juli om 19:00 uur.

Entreekaarten kunnen uitsluitend gekocht worden via onze webshop.
http://trillendriet.nl/kaartverkoop.html

Tip je vrienden

twitter facebook