Groepsvaartocht Ontdek De Wieden

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Ontdek de Wieden al varend met je eigen groep. Deze tocht neemt je mee langs kleine slootjes, grote meren en sfeervolle dorpjes. De ideale kennismaking met De Wieden.

Ontdek de Wieden al varend met je eigen groep. Deze tocht neemt je mee langs kleine slootjes, grote meren en sfeervolle dorpjes. De ideale kennismaking met De Wieden..

Kom je met je eigen groep varen in De Wieden.

Deze groepsvaartocht neemt je mee langs kleine slootjes, grote meren en sfeervolle dorpjes. De ideale kennismaking met De Wieden! Je boekt één boot voor het hele gezelschap. Praktische informatie over de groepsvaartochten: De tochten kun je boeken tot 48 uur voor vertrek. Er is plaats voor maximaal 24 personen aan boord. De vaartocht duurt een kleine twee uur.  Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Open boot, denk aan warme- en/of regenkleding. Graag kwartier voor aanvang van de vaartocht melden aan de balie van het bezoekerscentrum. Neem bij warm zonnig weer voldoende drinken, een petje en zonnebrandmiddel mee. Deze tocht kan vanwege weersomstandigheden geannuleerd worden, laat daarom altijd je mobiele nummer achter bij het reserveren.

Wil je met een grotere groep komen, is er iemand met een rolstoel binnen de groep of er zijn andere wensen/vragen, neem dan snel contact op met het bezoekerscentrum: 0527-205560 of . Vaar mee en beleef De Wieden

Tijdens deze tocht met open fluisterboot vaar je over de weidse Beulakewijde en door het mooie waterdorpje Dwarsgracht. Via de smallere vaartsloot varen we langs moerasbossen en hooi- en rietlanden terug naar het bezoekerscentrum.

Onze enthousiaste schippers vertellen je alles over het ontstaan van De Wieden en de natuur om je heen. Onderweg heb je kans om verschillende soorten vogels te zien en kun je genieten van de weidsheid en de rust van Nationaal Park Weerribben – Wieden.

Stap met je eigen groep aan boord van de onze fluisterboot en kom mee De Wieden ontdekken!  

Wanneer

  • -

Locatie

Bezoekerscentrum De Wieden

Adres
Beulakerpad 1, 8326 AH Sint Jansklooster

Tip je vrienden

twitter facebook