ING Wilde Buitendagen - De Wieden

Klimmen, klauteren, tijgeren, vuur maken, spoorzoeken. Ben jij klaar om een boswachter van OERRR te worden?

Klimmen, klauteren, tijgeren, vuur maken, spoorzoeken. Ben jij klaar om een boswachter van OERRR te worden? .

Klimmen, klauteren, sporen zoeken, vuurtje stoken, wildernissen. Ben jij klaar om een boswachter van OERRR te worden? Ga dan de challenge van OERRR aan! Kom samen met je ouders naar dit superstoere gratis event. Je gaat op avontuur in De Wieden en leert alle skills die je nodig hebt om een echte boswachter te worden. Trek laarzen en oude kleren aan want boswachters van OERRR zijn niet bang om vies te worden!

Wat ga je allemaal doen?

Belangrijkste skills zie je hieronder. Natuurlijk zorgen we er voor dat iedereen kan meedoen! Als spoorzoeker zoeken naar dierensporen  Als vuurmeester fikkie stoken maken zonder lucifers Als dierenhelper leer je wat je kunt doen voor de egel en de bij Als natuurproever ontdek je eten en drinken uit de natuur Een dier na tekenen en niet opvallen in de natuur, dus camoufleren Als ontdekker volg je de wildernisroute door het moerasbos Met een trekvlot de sloot oversteken En als je 10 jaar of ouder bent kun je de speciale 10+ uitdaging aan gaan, klimmen op de speleoladder!

Praktische informatie Deze activiteit is gratis, maar meld je wel vooraf aan via de website! Kinderen kunnen alleen deelnemen onder de begeleiding van een volwassene. De volwassene hoeft zich niet aan te melden. Starten kan om 11:00, 12:00 en 13:00 bij Bezoekerscentrum De Wieden. Vergeet de laarzen niet, ook voor de (groot)ouders! Geschikt voor gezinnen met kinderen tussen de 4-12 jaar. Voor alle activiteiten geldt deelname uitsluitend na aanmelding vooraf via de website. Controleer jezelf op teken na een activiteit in de natuur.

 

Wanneer

  • -

Locatie

Bezoekerscentrum De Wieden

Adres
Beulakerpad 1, 8326 AH Sint Jansklooster

Tip je vrienden

twitter facebook