Survivalrun Vollenhove

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Survivalrun voor wedstrijddeelnemers (ochtend) en recreatieve deelnemers (middag). Er worden afstanden gelopen van 5, 8 of 13 kilometer. Voor deelname is een goede conditie een vereiste. Ook moet je je van tevoren aanmelden (zie de website). Publiek heeft gratis toegang.

Survivalrun is een veelzijdige buitensport, die hardlopen combineert met hindernissen. Het is een uitdagende sport waarbij kracht, conditie, souplesse, techniek en doorzettingsvermogen belangrijk zijn. Want naast het lopen en de hindernissen speelt ook de ‘strijd tegen de elementen’ een belangrijke rol. Water, wind en temperatuur kosten extra kracht tijdens een survivalrun.

Tijdens een survivalrun leg je een grotendeels onverhard parcours hardlopend af. Paden, sloten, bossen, weilanden en af en toe een stukje asfalt. Onderweg neem je natuurlijke en opgebouwde hindernissen. Natuurlijke hindernissen zijn bijvoorbeeld duikers, omgevallen bomen en water. De opgebouwde hindernissen kunnen balken, netten, touwen, pakladders en allerlei combinaties ervan zijn. Ook boogschieten, houthakken en kajakken kun je tegenkomen tijdens een survivalrun.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs
  • € 15,00 Deelnameprijs

Locatie

De Burght (start- en finishterrein)

Adres
Godfried van Rhenenlaan 2, Vollenhove

Tip je vrienden

twitter facebook