Speurtocht Waterloopbos

In de herfstvakantie hebben we speciaal voor jou een speurtocht uitgezet. In het gras, langs het water, achter een boom. Overal zijn silhouetten van dieren en schaalmodellen verstopt. Kun jij ze alle tien vinden?

In de herfstvakantie hebben we speciaal voor jou een speurtocht uitgezet. In het gras, langs het water, achter een boom. Overal zijn silhouetten van dieren en schaalmodellen verstopt. Kun jij ze alle tien vinden? .

In het gras, langs het water, achter een boom. Overal zijn silhouetten van dieren en schaalmodellen verstopt. Kun jij ze alle tien vinden?

Rijksmonument Waterloopbos is een heel bijzonder bos waar allerlei schatten verborgen liggen. Lang geleden werkten hier onderzoekers die allemaal proeven met water deden. Ze bouwden daarvoor modellen van steen en metaal. Zo bouwden ze de Deense kust na, of de haven van Bangkok en IJmuiden. Delen van deze bouwwerken liggen er nog steeds. Langs de route kom je er verschillende tegen. Zoek, speur en puzzel mee! Heb je de puzzel opgelost? Dan ligt er een leuke verrassing voor je klaar bij de Natuurmonumenten balie in Paviljoen Het Proeflab//. 

Veel wandel- en puzzelplezier!

Wanneer

  • -

Locatie

Marknesse, Paviljoen Het ProefLab//

Adres
Voorsterweg 34, 8316 PT Marknesse

Tip je vrienden

twitter facebook