Q-Brass Collectief brengt unieke concertserie Fall & Rise

Op 22 november aanstaande brengt Q-Brass Collectief onder leiding van Chris te Hennepe in het programma Fall & Rise koperblaasmuziek in haar meest pure vorm.

Op 15, 22 en 23 november aanstaande brengt Q-Brass Collectief onder leiding van Chris te Hennepe in het programma Fall & Rise koperblaasmuziek in haar meest pure vorm. Q-Brass Collectief is een unieke samenwerking tussen 10 amateur- en professionele muzikanten in een uiteenlopende bezetting van piccolo, trompet, flugelhorn, waldhoorn, trombone, tuba en percussie. De concerten vinden plaats op monumentale locaties zoals in de Dominicanenkerk te Zwolle (15 november om 20:30 uur), de Grote Kerk te Vollenhove (22 november om 20:00 uur) en de Lebuinuskerk te Deventer (23 november 16:30 uur).

In een programma van ruim een uur neemt Q-Brass Collectief u mee door de 'ups and downs' van het leven. Het programma beslaat muziek van de 16e tot en met de 21e eeuw. Zo staan werken als de 'Sorgemarsch (dodenmars) over Rikard Nordraak' van Edward Grieg, 'Mission Impossible' van Henry Mancini, 'A Song for Japan' van Steven Verhelst en vele andere op het programma.

Q-Brass Collectief is gevormd vanuit het kleinere koperkwintet Q-Brass waarbij het collectief is afgeleid van wereldberoemde grotere koperensembles zoals German Brass en Mnozil Brass. Aan het collectief nemen muzikanten deel die allen woonachtig zijn in het oostelijk deel van Nederland. Met deze concertserie wil het Q-Brass Collectief laten zien dat niet alleen in grote hafabra-bezettingen, maar ook in de kleinere koperensemble bezetting prachtige muziek kan worden uitgevoerd.

Mis deze unieke kans niet, en laat u verrassen door naar een van de concerten te komen. De concerten worden mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds, gemeente Steenwijkerland, gemeente Deventer, adviesbureau DuraCert, Brass-atelier De Wilde en de Rabobank. Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op www.q-brass.nl.

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

graag reserveren op www.q-brass.nl

Locatie

Grote- of Sint Nicolaaskerk

Adres
Kerkplein 4, 8325 BN, Vollenhove

Tip je vrienden

twitter facebook