OERRR Wilgen knotten

De stoerste kinderen kunnen wilgen knotten in De Wieden! Zelf takken zagen en houtsnijden? Doe je ook mee?

De stoerste kinderen kunnen wilgen knotten in De Wieden! Zelf takken zagen en houtsnijden? Doe je ook mee?.

Doe je warme jas en je laarzen aan en kom lekker buiten werken! Maak een ladder van wilgen takken en zet die tegen de boom. Klim er op en houd jezelf en de zaag goed vast!

Maak daarna iets moois van de takken!  Zaag een onderzetter van een schijfje hout. Versier een marshmallow-stok met je mes en snij er een punt aan. Houd hem boven het vuurtje en smullen maar. Wat je zelf hebt gemaakt, mag je ook mee naar huis nemen!

 Extra informatie**** De activiteit duurt 2 uur. Geschikt voor kinderen van 8 -12  jaar. Omdat er met gereedschap wordt gewerkt is het belangrijk dat er ouderlijk toezicht is. Ouders hoeven zich niet aan te melden! Het gereedschap is beschikbaar; kinderen mogen ook hun eigen zakmes en handschoenen meenemen. Minimaal aantal deelnemers is 4, maximum is 10 kinderen Het is een echt buitenwerk dus denk aan oude warme- en/of regenkleding die beslist tegen een stootje kan. Graag een kwartier voor aanvang melden aan de balie. Deze activiteit kan vanwege weersomstandigheden of te weinig deelname geannuleerd worden. Wist je dat je ook een kinderfeestje kunt geven bij Bezoekerscentrum De Wieden?

 

OERRR is overal

Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het veen. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Gezond en altijd beschikbaar.

Wanneer

  • -

Locatie

Bezoekerscentrum De Wieden

Adres
Beulakerpad 1, 8326 AH Sint Jansklooster

Tip je vrienden

twitter facebook