Vaar mee naar Vogeleiland

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Vaar mee over het Zwarte Meer naar de jungle van het Vogeleiland

Vaar mee over het Zwarte Meer naar de jungle van het Vogeleiland.

Het Vogeleiland ligt midden in het Zwarte Meer. Op het water zitten het hele jaar vogels. Eenmaal aangemeerd bij het Vogeleiland kom je in een echte jungle waar tientallen vogelsoorten broeden, vlinders vliegen en zelfs reeën wonen. Op het eiland lopen we naar de vogelkijkhut. En misschien vliegt de zeearend wel langs.

Extra informatie

Vul bij het aanmelden je mobiele telefoonnummer in, dan kunnen wij je altijd bereiken indien we de vaartocht moeten annuleren vanwege weersomstandigheden De boot 'Whisper' ligt in het botenhuis bij de Kadoelerbrug. Navigatieadres is Kadoelerweg 26, 8317 PJ Kraggenburg of coördinaten 52.658511, 5.981891 Draag bedekkende kleding Trek laarzen aan voor de wandeling over het eiland Vergeet je verrekijker niet De prijs is inclusief koffie of thee aan boord Bij dichte mist, ijsgang of windkracht 6 of meer kan de excursie geannuleerd worden
 

Wanneer

  • -

Locatie

Vogeleiland, Kadoelerbrug

Adres
Kadoelerweg 26-C, 8317 PJ Kraggenburg

Tip je vrienden

twitter facebook