Vaar met zonsondergang mee naar Vogeleiland

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Vaar met zonsondergang mee naar Vogeleiland

Vaar met zonsondergang mee naar Vogeleiland .

Vaar in de middag mee naar het Vogeleiland terwijl het steeds donkerder wordt. In de schemering lopen we door de jungle van het Vogeleiland naar de vogelkijkhut. Welke vogel zingt het langst door? Boven het water scheren vleermuizen. De zon gaat langzaam onder terwijl we terug varen naar het boothuis.

Extra informatie

Vul bij het aanmelden uw mobiele telefoonnummer in, dan kunnen wij u altijd bereiken indien we de vaartocht moeten annuleren vanwege weersomstandigheden De boot 'Whisper' ligt in het botenhuis bij de Kadoelerbrug. Navigatieadres is Kadoelerweg 26, 8317 PJ Kraggenburg of coördinaten 52.658511, 5.981891 Draag bedekkende kleding Trek laarzen aan voor de wandeling over het eiland Vergeet je verrekijker niet De prijs is inclusief koffie of thee aan boord Bij dichte mist, ijsgang of windkracht 6 of meer kan de excursie geannuleerd worden
 

Wanneer

  • -

Locatie

Vogeleiland, Kadoelerbrug

Adres
Kadoelerweg 26-C, 8317 PJ Kraggenburg

Tip je vrienden

twitter facebook