Vaar mee naar Vogeleiland

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Let op: alle excursies naar het Vogeleiland zijn tot 1 september geannuleerd. Vaar mee over het Zwarte Meer naar de jungle van het Vogeleiland

Let op: alle excursies naar het Vogeleiland zijn tot 1 september geannuleerd. Vaar mee over het Zwarte Meer naar de jungle van het Vogeleiland.

Let op: alle excursies naar het Vogeleiland zijn tot 1 september geannuleerd. 

Het Vogeleiland ligt midden in het Zwarte Meer. Op het water zitten het hele jaar vogels. Eenmaal aangemeerd bij het Vogeleiland kom je in een echte jungle waar tientallen vogelsoorten broeden, vlinders vliegen en zelfs reeën wonen. Op het eiland lopen we naar de vogelkijkhut. En misschien vliegt de zeearend wel langs.

Corona & natuur

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen: Boek per huishouden je kaarten. Als je géén huishouden vormt, ben je verplicht op eigen naam een los kaartje te kopen. Vermeld bij boeking je mobiele nummer, zodat Natuurmonumenten je kan bereiken bij annulering i.v.m. verkoudheid of koorts van de schipper of gids. Aan boord van de boot is het dragen van een mondkapje verplicht. Houd 1,5 meter afstand, schud geen handen en vermijd fysiek contact. Was/ontsmet je handen bij het betreden van een locatie van Natuurmonumenten. Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken. Nies en/of hoest in je elleboog. Kom niet naar een locatie van Natuurmonumenten als je verkoudheidsklachten hebt.

 

Extra informatie

Vul bij het aanmelden je mobiele telefoonnummer in, dan kunnen wij je altijd bereiken indien we de vaartocht moeten annuleren vanwege weersomstandigheden De boot 'Whisper' ligt in het botenhuis bij de Kadoelerbrug. Navigatieadres is Kadoelerweg 26, 8317 PJ Kraggenburg of coördinaten 52.658511, 5.981891 Draag bedekkende kleding Trek laarzen aan voor de wandeling over het eiland Vergeet je verrekijker niet De prijs is inclusief koffie of thee aan boord Bij dichte mist, ijsgang of windkracht 6 of meer kan de excursie geannuleerd worden

 

Wanneer

  • -

Locatie

Vogeleiland, Kadoelerbrug

Adres
Kadoelerweg 26-C, 8317 PJ Kraggenburg

Tip je vrienden

twitter facebook