Geannuleerd: Fashion Weekend

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De binnenstad van Steenwijk staat in het weekend van 28 en 29 maart in het teken van mode. Tijdens het Fashion Weekend zijn er in de winkelstraten overal modeshows. Verschillende mannequins en dressmen tonen je de allernieuwste modetrends voor het voorjaar en de zomer. Er is overal muziek en mobiele Dj’s zorgen voor een sfeervol en vrolijk geheel. 

’s Zondags is het koopzondag en zijn de winkels extra geopend. De rekken zijn goed gevuld met de nieuwste collecties zodat je naar hartenlust kunt shoppen. Bovendien maak je bij jouw aankoop kans om een leuke modecheque te winnen. 

Kom naar het Fashion Weekend in Steenwijk en geniet van mode, muziek en gezelligheid. Welkom! 

Wanneer

  • -

Locatie

Centrum Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook