Vaartocht Ontdek De Wieden

De Wieden beleef je het mooist door te gaan varen! Deze gevarieerde vaartocht over sloten en meren met af en toe een dorpje is een ideale kennismaking met De Wieden!

De Wieden beleef je het mooist door te gaan varen! Deze gevarieerde vaartocht over sloten en meren met af en toe een dorpje is een ideale kennismaking met De Wieden!.

Ontdek de bijzondere historie én het rijke planten- en dierenleven in een van de grootste laagveengebieden van Europa.

Tijdens deze tocht met open fluisterboot vaar je over de weidse Beulakewijde en door het mooie waterdorpje Dwarsgracht. Via de smallere vaartsloot varen we langs moerasbossen en hooi- en rietlanden terug naar het bezoekerscentrum.

Onze enthousiaste schippers vertellen je alles over het ontstaan van De Wieden en de natuur om je heen. Onderweg heb je kans om verschillende soorten vogels te zien en kun je genieten van de weidsheid en de rust van Nationaal Park Weerribben – Wieden.

Stap aan boord van de onze fluisterboot en kom mee De Wieden ontdekken! Extra informatie De vaartocht duurt een kleine twee uur.   Leeftijd vanaf 6 jaar.   Open boot, denk aan warme- en/of regenkleding. Graag kwartier voor aanvang van de vaartocht melden aan de balie van het bezoekerscentrum. Neem bij warm zonnig weer voldoende drinken, een petje en zonnebrandmiddel mee. Deze tocht kan vanwege weersomstandigheden of te weinig deelnemers geannuleerd worden, het is daarom aan te raden je mobiele telefoonnummer te vermelden bij het reserveren.

Deze excursie boeken voor je eigen groep? Kijk hier verder voor groepsboekingen voor de excursieboot.

 

Wanneer

  • -

Locatie

Bezoekerscentrum De Wieden

Adres
Beulakerpad 1, 8326 AH Sint Jansklooster

Tip je vrienden

twitter facebook