Word Vriend van De Meenthe 20/21

WAT KRIJGT U ALS U VRIEND WORDT VAN DE MEENTHE? U kunt 2 weken voordat de reguliere verkoop start kaarten reserveren (max 4 kaarten per vriend). U kunt in de vriendenvoorverkoop zelf uw plaatsen in de Eleq Theaterzaal kiezen via de website. U ontvangt elk jaar een uitnodiging voor minimaal 1 gratis verrassingsvoorstelling voor 2 personen. U kunt profiteren van speciale vriendenaanbiedingen en -acties voor 2 personen. € 12,50 p.p. per seizoen AANMELDEN U kunt zich aanmelden door hier een "vrienden ticket" te kopen. U krijgt na betaling direct het privilege van "Vriend van De Meenthe" voor komend seizoen (2020/2021) Elk jaar daarna ontvangt u in maart een herinnering (per post/mail) om uw lidmaatschap te verlengen. Voor meer informatie kunt u bellen met 0521-514004.   DANK VOOR UW HULP! Met uw bijdrage helpt u mee aan de verdere ontwikkeling van de podiumkunsten in Steenwijk. Met de opbrengst van de vriendenclub worden voorstellingen geprogrammeerd die een steuntje in de rug kunnen gebruiken en zonder uw hulp buiten het aanbod in Steenwijk zouden blijven.

WAT KRIJGT U ALS U VRIEND WORDT VAN DE MEENTHE? U kunt 2 weken voordat de reguliere verkoop start kaarten reserveren (max 4 kaarten per vriend). U kunt in de vriendenvoorverkoop zelf uw plaatsen in de Eleq Theaterzaal kiezen via de website. U ontvangt elk jaar een uitnodiging voor minimaal 1 gratis verrassingsvoorstelling voor 2 personen. U kunt profiteren van speciale vriendenaanbiedingen en -acties voor 2 personen.

€ 12,50 p.p. per seizoen AANMELDEN U kunt zich aanmelden door hier een "vrienden ticket" te kopen. U krijgt na betaling direct het privilege van "Vriend van De Meenthe" voor komend seizoen (2020/2021) Elk jaar daarna ontvangt u in maart een herinnering (per post/mail) om uw lidmaatschap te verlengen.
Voor meer informatie kunt u bellen met 0521-514004.
  DANK VOOR UW HULP! Met uw bijdrage helpt u mee aan de verdere ontwikkeling van de podiumkunsten in Steenwijk. Met de opbrengst van de vriendenclub worden voorstellingen geprogrammeerd die een steuntje in de rug kunnen gebruiken en zonder uw hulp buiten het aanbod in Steenwijk zouden blijven.

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook