Tante houdt niet van Sinterklaas 3+

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Ergens in Nederland woont een tante. Ze heeft een hekel aan Sinterklaas. Zo erg zelfs, dat ze er voor wil zorgen dat Sinterklaas nooit meer naar Nederland komt! Daarvoor heeft ze een plannetje bedacht:  speciale door haar zelf gebakken pepernoten die er voor zorgen dat iedereen Sinterklaas vergeet! Ze vangt in het park een Piet om de speciale pepernoten uit te proberen. Sinterklaas komt de Piet zoeken. En hij snoept per ongeluk zelf ook van de pepernoten van tante! Sinterklaas wil nu alleen nog maar kerststukjes maken… En wat zit er toch in dat geheimzinnige koffertje? Gelukkig komt met hulp van de andere Pieten alles toch nog goed. Deze Sinterklaasvoorstelling mét leuke liedjes wordt gebracht door Langhout Theaterproducties. Na afloop mag natuurlijk iedereen met Sinterklaas en de Pieten op de foto! Voor de leukste/mooiste kleurplaat die voor aanvang van de voorstelling wordt ingeleverd is er een leuke prijs. Download hier de kleurplaat. Ook is er na afloop van de voorstelling een meet & greet met de gehele cast in de foyer. (c) Vanessa Wessels [scénefoto's]

Ergens in Nederland woont een tante. Ze heeft een hekel aan Sinterklaas. Zo erg zelfs, dat ze er voor wil zorgen dat Sinterklaas nooit meer naar Nederland komt! Daarvoor heeft ze een plannetje bedacht:  speciale door haar zelf gebakken pepernoten die er voor zorgen dat iedereen Sinterklaas vergeet! Ze vangt in het park een Piet om de speciale pepernoten uit te proberen. Sinterklaas komt de Piet zoeken. En hij snoept per ongeluk zelf ook van de pepernoten van tante! Sinterklaas wil nu alleen nog maar kerststukjes maken… En wat zit er toch in dat geheimzinnige koffertje? Gelukkig komt met hulp van de andere Pieten alles toch nog goed.

Deze Sinterklaasvoorstelling mét leuke liedjes wordt gebracht door Langhout Theaterproducties. Na afloop mag natuurlijk iedereen met Sinterklaas en de Pieten op de foto!

Voor de leukste/mooiste kleurplaat die voor aanvang van de voorstelling wordt ingeleverd is er een leuke prijs.

Download hier de kleurplaat.

Ook is er na afloop van de voorstelling een meet & greet met de gehele cast in de foyer.

(c) Vanessa Wessels [scénefoto's]

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook