Frontm3n

FRONTM3N, een muzikaal hoogstandje van drie frontmannen: Peter Howarth (The Hollies), Mick Wilson (10cc) en Pete Lincoln (The Sweet). Ze tourden als leden van Cliff Richard’s band de wereld over. Een samenwerking die de drie heren heel goed beviel. Naast het feit dat de heren nog steeds met hun eigen bands touren, hebben ze hun krachten gebundeld in FRONTM3N. Hun ervaring en vriendschap zorgt voor een zeer unieke samenwerking.  Het publiek omarmt de frisse akoestische versies van de hits die iedereen kent. Prachtige muziek, natuurlijk met mooie verhalen en nuchtere humor.  The Sweet: ‘Love Is Like Oxygen’, ‘Fox On The Run’ en ‘Ballroom Blits’, 10cc: ‘I’m Not In Love’, ‘Dreadlock Holiday’, The Hollies: ‘He Ain’t Heavy, He Is My Brother’, ‘The Air That I Breathe’.  Een opwarmer voor de Top 2000! 

FRONTM3N, een muzikaal hoogstandje van drie frontmannen: Peter Howarth (The Hollies), Mick Wilson (10cc) en Pete Lincoln (The Sweet). Ze tourden als leden van Cliff Richard’s band de wereld over. Een samenwerking die de drie heren heel goed beviel. Naast het feit dat de heren nog steeds met hun eigen bands touren, hebben ze hun krachten gebundeld in FRONTM3N. Hun ervaring en vriendschap zorgt voor een zeer unieke samenwerking. 

Het publiek omarmt de frisse akoestische versies van de hits die iedereen kent. Prachtige muziek, natuurlijk met mooie verhalen en nuchtere humor. 

The Sweet: ‘Love Is Like Oxygen’, ‘Fox On The Run’ en ‘Ballroom Blits’, 10cc: ‘I’m Not In Love’, ‘Dreadlock Holiday’, The Hollies: ‘He Ain’t Heavy, He Is My Brother’, ‘The Air That I Breathe’. 

Een opwarmer voor de Top 2000! 

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook