Arjen Lubach

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Volgens sommigen hangt de beschaving aan een zijden draadje en zijn we hard op weg de wereld naar de verdoemenis te helpen. Anderen zeggen dat het nog nooit zo goed is gegaan en we uit het oog zijn verloren wat we met elkaar hebben bereikt. Volgens Arjen Lubach zit het anders. Hij zegt liever: “kom gewoon een avondje naar mij luisteren in het theater, dan weet je wat ik ervan vind.” In Arjen Lubach ON TOUR! vertelt Lubach met zijn kenmerkende humor en muzikale vondsten een verhaal over de wereld, ons land en de mensen van nu.  Wie Arjens eerste solovoorstelling “Live!” in het theater heeft gezien, had misschien al een vermoeden: dat smaakte naar meer. Een nominatie voor de Annie MG Schmidtprijs, een “diamantje” van de Theaterkrant en honderdveertig propvolle, uitverkochte theaterzalen, bevestigen dat hij zich niet alleen op televisie thuis voelt, maar ook op het theaterpodium. Foto: Merlijn Doomernik

Volgens sommigen hangt de beschaving aan een zijden draadje en zijn we hard op weg de wereld naar de verdoemenis te helpen. Anderen zeggen dat het nog nooit zo goed is gegaan en we uit het oog zijn verloren wat we met elkaar hebben bereikt. Volgens Arjen Lubach zit het anders. Hij zegt liever: “kom gewoon een avondje naar mij luisteren in het theater, dan weet je wat ik ervan vind.” In Arjen Lubach ON TOUR! vertelt Lubach met zijn kenmerkende humor en muzikale vondsten een verhaal over de wereld, ons land en de mensen van nu. 

Wie Arjens eerste solovoorstelling “Live!” in het theater heeft gezien, had misschien al een vermoeden: dat smaakte naar meer. Een nominatie voor de Annie MG Schmidtprijs, een “diamantje” van de Theaterkrant en honderdveertig propvolle, uitverkochte theaterzalen, bevestigen dat hij zich niet alleen op televisie thuis voelt, maar ook op het theaterpodium.

Foto: Merlijn Doomernik

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook