Nationaal Theaterweekend

‘Yoga in Concert’ is een unieke beleving van yoga en muziek. Yogahoudingen, muziek, klank en  meditatie komen samen tijdens dit bijzondere concert. Alles is mogelijk: actief meedoen of ontspannen achterover leunen terwijl het publiek luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beide. Geen enkel concert van ‘Yoga in Concert’ is hetzelfde. De inhoud, de dynamiek en de sfeer worden bepaald door de unieke locatie, de musici en het thema. We nemen het publiek mee op een unieke innerlijke reis.   Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Of je nu houdt van muziek, dans, toneel, musical, klassiek, cabaret of jeugdtheater: het Nationaal Theaterweekend is een unieke belevenis voor iedereen. Boek snel je voorstelling, want het is feest. En het wordt mooier dan ooit!

‘Yoga in Concert’ is een unieke beleving van yoga en muziek. Yogahoudingen, muziek, klank en  meditatie komen samen tijdens dit bijzondere concert. Alles is mogelijk: actief meedoen of ontspannen achterover leunen terwijl het publiek luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beide. Geen enkel concert van ‘Yoga in Concert’ is hetzelfde. De inhoud, de dynamiek en de sfeer worden bepaald door de unieke locatie, de musici en het thema. We nemen het publiek mee op een unieke innerlijke reis.
 

Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Of je nu houdt van muziek, dans, toneel, musical, klassiek, cabaret of jeugdtheater: het Nationaal Theaterweekend is een unieke belevenis voor iedereen. Boek snel je voorstelling, want het is feest. En het wordt mooier dan ooit!

Wanneer

Locatie

De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook