Jon van Eerd

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Een Rits te Ver is terug, en hoe! Met Een Rits te Ver keert Harrie Vermeulen op veler verzoek terug naar Camping de Wielewaal. Maar de hilarische succesformule heeft een volledige facelift ondergaan. Het stuk baseert zich nog steeds op de komische mega hit van 15 jaar geleden, maar nu met een modern jasje in een nóg gekkere situatie. Als Harrie’s leven geboycot wordt door een rijke dame die liever ziet dat er een golfterrein op de plaats van Harrie’s camping komt, onderneemt hij alles wat er in zijn vermogen ligt om dit tegen te gaan. Samen met dochter Lies en manusje-van-alles Igor, trekt hij alles uit de kast om de gemeenteraad te charmeren en te overtuigen van de meerwaarde van de camping. Als hij daarvoor de gekste kapriolen, fratsen en Hans Klok-trucs moet uithalen schroomt hij niet om daar volop gebruik van te maken! (c) Lesley Pols

Een Rits te Ver is terug, en hoe!

Met Een Rits te Ver keert Harrie Vermeulen op veler verzoek terug naar Camping de Wielewaal. Maar de hilarische succesformule heeft een volledige facelift ondergaan. Het stuk baseert zich nog steeds op de komische mega hit van 15 jaar geleden, maar nu met een modern jasje in een nóg gekkere situatie.

Als Harrie’s leven geboycot wordt door een rijke dame die liever ziet dat er een golfterrein op de plaats van Harrie’s camping komt, onderneemt hij alles wat er in zijn vermogen ligt om dit tegen te gaan. Samen met dochter Lies en manusje-van-alles Igor, trekt hij alles uit de kast om de gemeenteraad te charmeren en te overtuigen van de meerwaarde van de camping. Als hij daarvoor de gekste kapriolen, fratsen en Hans Klok-trucs moet uithalen schroomt hij niet om daar volop gebruik van te maken!

(c) Lesley Pols

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook