Nellie en Cezar 2+

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Deze interactieve, muzikale voorstelling, gebaseerd op de bekende ‘Nellie & Cezar’-poppen, neemt kinderen vanaf 1,5 jaar mee in een herkenbaar avontuur vol liedjes, grapjes en leuke dansjes. Na elke voorstelling houden Nellie en Cezar ook een meet & greet met alle kinderen. Nellie en Cezar nemen jullie mee naar hun leukste speelplek in huis, de zolder. Daar vinden ze een heleboel herinneringen, goed bewaarde geheimen, geheimzinnige koffers en héél veel oude rommel. In hun plezierige en muzikale zoektocht op zolder vinden ze een oude muziekdoos. Van wie zou die zijn? Werkt hij nog? Danst de ballerina nog altijd even vrolijk? Kunnen ze het geheim bewaren? Sssshhht… vertel het vooral niet verder! (c) Luc Monsaert  

Deze interactieve, muzikale voorstelling, gebaseerd op de bekende ‘Nellie & Cezar’-poppen, neemt kinderen vanaf 1,5 jaar mee in een herkenbaar avontuur vol liedjes, grapjes en leuke dansjes. Na elke voorstelling houden Nellie en Cezar ook een meet & greet met alle kinderen.

Nellie en Cezar nemen jullie mee naar hun leukste speelplek in huis, de zolder.

Daar vinden ze een heleboel herinneringen, goed bewaarde geheimen, geheimzinnige koffers en héél veel oude rommel. In hun plezierige en muzikale zoektocht op zolder vinden ze een oude muziekdoos. Van wie zou die zijn? Werkt hij nog? Danst de ballerina nog altijd even vrolijk?

Kunnen ze het geheim bewaren? Sssshhht… vertel het vooral niet verder!

(c) Luc Monsaert

 

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook