Tim Akkerman & the Ivy League

Tim Akkerman 20 jaar in het vak Ode aan de rock muziek door 40 jarige Tim Akkerman Meer dan twintig jaar geleden stapt muzikant Tim Akkerman in een Haagse rockband, om jaren later via muzikale producties als Tommy -The Who- en The Buddy Holly Story zijn eigen pad te bewandelen. Na zijn theatershows Anno, the Journey and Tims Secret Sessions weet Akkerman de clubs, alsook de theaters, te verrassen met een lovend programma rondom zijn grote held Bruce Springsteen. Samen met zijn band The Ivy League vervolgt Tim Akkerman zijn pad en weet, met hun meest recente album Lions Don’t Cry, zijn grote groep liefhebbers wederom te trakteren op rauwe rock. Een 2 decennia durende muzikale zwerftocht, die zo breed omvattend en rijk aan ingrediënten is, dat een avond met Tim Akkerman een smaakvolle melting pot van muzikale diversiteit moet zijn. Tim 20 Akkerman is een ode aan de rock muziek en voor de liefhebbers hiervan in alle mogelijke smaken.

Tim Akkerman 20 jaar in het vak
Ode aan de rock muziek door 40 jarige Tim Akkerman

Meer dan twintig jaar geleden stapt muzikant Tim Akkerman in een Haagse rockband, om jaren later via muzikale producties als Tommy -The Who- en The Buddy Holly Story zijn eigen pad te bewandelen. Na zijn theatershows Anno, the Journey and Tims Secret Sessions weet Akkerman de clubs, alsook de theaters, te verrassen met een lovend programma rondom zijn grote held Bruce Springsteen. Samen met zijn band The Ivy League vervolgt Tim Akkerman zijn pad en weet, met hun meest recente album Lions Don’t Cry, zijn grote groep liefhebbers wederom te trakteren op rauwe rock.

Een 2 decennia durende muzikale zwerftocht, die zo breed omvattend en rijk aan ingrediënten is, dat een avond met Tim Akkerman een smaakvolle melting pot van muzikale diversiteit moet zijn.

Tim 20 Akkerman is een ode aan de rock muziek en voor de liefhebbers hiervan in alle mogelijke smaken.

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook