Vogel en Schaap

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

VOGEL & SCHAAP door CURT FORTIN  Acteur en presentator Curt Fortin o.a. bekend van Het Huis Anubis, De Schatkamer en Hoela & Hoep (NTR) is ook schrijver van de spannende kinderboeken: ‘Yakanuko – Een gevaarlijke opdracht’ en ‘Een Reu... reu… reuzenslang’. Een verhalenverteller in hart en nier.  Dit jaar komt hij met een splinternieuw avontuur. ‘Vogel & Schaap – Schaap wil vliegen’. Een verhaal over vriendschap, moed en wat het betekent om samen te durven dromen.  Tijdens de interactieve theatervoorstelling neemt hij de kinderen mee op avontuur. Opzoek naar hun eigen talenten, dromen en verhalen.    Vogel en Schaap zijn beste vrienden. Ze doen alles samen.  Net als Vogel, wil Schaap heel graag vliegen.  Maar hoe moet hij dat doen? 

VOGEL & SCHAAP door CURT FORTIN 

Acteur en presentator Curt Fortin o.a. bekend van Het Huis Anubis, De Schatkamer en Hoela & Hoep (NTR) is ook schrijver van de spannende kinderboeken: ‘Yakanuko – Een gevaarlijke opdracht’ en ‘Een Reu... reu… reuzenslang’. Een verhalenverteller in hart en nier. 

Dit jaar komt hij met een splinternieuw avontuur. ‘Vogel & Schaap – Schaap wil vliegen’. Een verhaal over vriendschap, moed en wat het betekent om samen te durven dromen. 

Tijdens de interactieve theatervoorstelling neemt hij de kinderen mee op avontuur. Opzoek naar hun eigen talenten, dromen en verhalen. 

 

Vogel en Schaap zijn beste vrienden. Ze doen alles samen. 
Net als Vogel, wil Schaap heel graag vliegen. 
Maar hoe moet hij dat doen? 

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook