Zwerf je mee over de Beulakerwijde? - boek een bankje voor 4 personen (buiten)

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Zwerf je mee op de waterbus over de Beulakerwijde en langs het verdronken dorp Beulake? De waterbus vaart in juli niet zoals gebruikelijk naar en van Blokzijl en Giethoorn, maar vaart over de Beulakerwijde. De tocht duurt een uur. Het is een rondvaart zonder gids en zonder uitleg van de schipper; volop gelegenheid om te genieten van de water- en moerasvogels en de weidsheid.

Zwerf je mee op de waterbus over de Beulakerwijde en langs het verdronken dorp Beulake? De waterbus vaart in juli niet zoals gebruikelijk naar en van Blokzijl en Giethoorn, maar vaart over de Beulakerwijde. De tocht duurt een uur. Het is een rondvaart zonder gids en zonder uitleg van de schipper; volop gelegenheid om te genieten van de water- en moerasvogels en de weidsheid..

Let op: je boekt een bankje voor een gezelschap van 4 personen. Dit kunnen vier volwassenen zijn of een of meer volwassenen met een aantal kinderen. 

Zwerf je mee op de waterbus over de Beulakerwijde en langs het verdronken dorp Beulake? De waterbus vaart in juli niet zoals gebruikelijk naar en van Blokzijl en Giethoorn, maar vaart over de Beulakerwijde. De tocht duurt een uur. Het is een rondvaart zonder gids en zonder uitleg van de schipper; je kunt onderweg volop genieten van de verschillende water- en moerasvogels en de weidsheid.

In tegenstelling tot wat je van ons gewend bent is het noodzakelijk om vooraf te reserveren, kunnen fietsen niet mee en wordt er niet geholpen bij in- en uitstappen. Je reserveert een bankje voor vier personen uit één huishouden/gezelschap op het achterdek van de waterbus. Neem dus wel warme en/of regenkleding en eventueel een paraplu mee! Annuleren 

Afbellen vanwege verkoudheid of koorts bij huisgenoten kan bij voorkeur zo vroeg mogelijk maar tot minimaal een uur voor vertrek. Je kunt bellen met het bezoekerscentrum, dat tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar is. In dat geval wordt geld teruggestort.

Afbellen vanwege verkoudheid van de schipper of koorts bij huisgenoten van de schipper, kan tot minimaal anderhalf uur voor vertrek, maar natuurlijk zo vroeg mogelijk. Als we geen vervanger hebben wordt de tocht geannuleerd.

Deze tocht kan ook vanwege weersomstandigheden en te weinig deelnemers geannuleerd worden, het is daarom aan te raden je mobiele telefoonnummer te vermelden bij het reserveren.

Graag een kwartier voor aanvang van de vaartocht melden aan de balie van het bezoekerscentrum. Richtlijnen

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt tot 17 personen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar het bezoekerscentrum. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen: Houd 1,5 meter afstand, schud geen handen en vermijd fysiek contact Was/ontsmet je handen bij het betreden van het bezoekerscentrum en de waterbus Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken Nies en/of hoest in je elleboog Kom niet naar het bezoekerscentrum als je verkoudheidsklachten hebt

Wanneer

  • -

Locatie

Bezoekerscentrum De Wieden

Adres
Beulakerpad 1, 8326 AH Sint Jansklooster

Tip je vrienden

twitter facebook