Rudolph van Veen

Rudolph van Veen neemt zijn publiek in deze solo-voorstelling vanachter zijn fraaie kookeiland mee in de opbouw naar het Kerstdiner, waar Rudolph over vertelt, beelden van laat zien en natuurlijk live on stage kookt! Thema’s die ook aan de orde kunnen komen in deze interactieve voorstelling zijn: Kerst met familie, tafelstyling, haute cuisine, kerstfilms, kerst op school of het bedrijf, kerstmuziek, kerstontbijt, gourmetten, gezonde kerst en kerstdesserts. Na afloop krijgt elke bezoeker de recepten en tips mee naar huis en tijdens de voorstelling ruikt het heerlijk en kun je soms al wat proeven! (c) Sam Walraven

Rudolph van Veen neemt zijn publiek in deze solo-voorstelling vanachter zijn fraaie kookeiland mee in de opbouw naar het Kerstdiner, waar Rudolph over vertelt, beelden van laat zien en natuurlijk live on stage kookt! Thema’s die ook aan de orde kunnen komen in deze interactieve voorstelling zijn: Kerst met familie, tafelstyling, haute cuisine, kerstfilms, kerst op school of het bedrijf, kerstmuziek, kerstontbijt, gourmetten, gezonde kerst en kerstdesserts.

Na afloop krijgt elke bezoeker de recepten en tips mee naar huis en tijdens de voorstelling ruikt het heerlijk en kun je soms al wat proeven!

(c) Sam Walraven

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook