Zwerf je mee over de Beulakerwijde? - boek 1 plek voor 2 personen

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Maak kennis met De Wieden vanaf de boot. Ervaar dit prachtige waterrijke veenweidegebied. De Waterbus neemt je mee voor een rondje van een uur dwars over de Beulakerwijde, één van de grootste meren van dit natuurgebied.

Maak kennis met De Wieden vanaf de boot. Ervaar dit prachtige waterrijke veenweidegebied. De Waterbus neemt je mee voor een rondje van een uur dwars over de Beulakerwijde, één van de grootste meren van dit natuurgebied. .

Maak kennis met De Wieden vanaf de boot. Ervaar dit prachtige natte veenweidegebied vanaf het water. De Waterbus neemt je mee voor een rondje van een uur dwars over de Beulakerwijde, één van de grootste meren van dit natuurgebied. 

Zo bekijk je het monument van het verdronken dorp Beulake van dichtbij. Een dorp dat door de vervening niet meer bestaat. Geniet al varend van watervogels zoals zwanen en aalscholvers. Luister naar de ritmische geluiden van de karekiet of bewonder de kleurenpracht van de water- en oeverplanten zoals de gele plomp en de waterlelie. Op de fluisterboot kun je rustig genieten van al dat moois.

Ga je liever mee met een vaarexcursie met de boswachter of natuurgids? Boek dan de vaarexcursie Ontdek De Wieden.

**Extra informatie: ** Reserveren verplicht. Online worden alleen tweepersoonskaartjes aangeboden. Je koopt 1 ticket dat recht geeft op 2 zitplaatsen . Er zijn overdekte zitplaatsen en zitplaatsen op het open dek. Houd altijd rekening met de weersomstandigheden. De schipper wijst een plek aan, op basis van de grootte van de gezinnen, niet op basis van voorkeur. Een kwartier voor aanvang van de vaartocht melden bij de balie van het bezoekerscentrum. Ben je alleen? Koop dan een kaartje aan de kassa (€10,00 voor niet-leden en € 7,00 voor leden van Natuurmonumenten).

**Voorbeeld 2 personen: ** Je bent met 2 personen uit één huishouden? Je hebt 1 bankje nodig. Je boekt 1 ticket (€20,00 als je geen lid bent van Natuurmonumenten of ledenprijs € 14,00). Deze reservering van 1 bankje wordt in het boekingssysteem zichtbaar als 1 'Volwassene'.

Voorbeeld 4 personen: Je bent een huishouden van 4 personen? Je hebt 2 bankjes nodig. Je boekt 2 tickets (in totaal € 40,00 voor niet-leden of € 28,00 voor leden). Deze reservering van 2 bankjes wordt in het boekingssysteem  zichtbaar als 2 x 'Volwassene' .

Annuleren: Deze tocht kan vanwege weersomstandigheden (vanaf windkracht 5) óf koorts/verkoudheidsklachten schipper óf te weinig deelnemers geannuleerd worden. Vermeld je mobiele telefoonnummer bij het reserveren zodat je deze informatie tijdig ontvangt. Tot een uur voor vertrek kun jij annuleren vanwege verkoudheid of koorts (of van je huisgenoten). Hiervoor bel je met het bezoekerscentrum 0527- 205660, bereikbaar vanaf 10:00 uur.

 

**RIVM-Richtlijnen/ Onze spelregels: ** Kom niet naar het bezoekerscentrum/rondvaarttocht als je (of je huisgenoten) verkoudheidsklachten of koorts hebt Volg de instructies van onze medewerkers op Was/ontsmet je handen voor betreden Waterbus Houd rekening met 1,5 meter afstand, schudt geen handen en vermijdt fysiek contact

Wanneer

  • -

Locatie

Bezoekerscentrum De Wieden

Adres
Beulakerpad 1, 8326 AH Sint Jansklooster

Tip je vrienden

twitter facebook