(AFGELAST) Astronomie arrangement

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Het arrangement omvat een heerlijke maaltijd, een overnachting in ‘De kamer onder de Sterrenwacht‘, een ontbijt en natuurlijk verwonderen, genieten en kennis opdoen over het heelal in Sterrenwacht de Weerribben. Een 2 uur durend astronomie-arrangement waarbij het mogelijk is een zelfgekozen thema het uitgangspunt van de avond te laten zijn.

Het astronomie arrangement in Sterrenwacht de Weerribben omvat een heerlijk Indiase maaltijd, een overnachting in ‘De kamer onder de Sterrenwacht‘, een avond vol astronomische verhalen en een uitgebreid biologisch ontbijt de volgende ochtend.↵

In Sterrenwacht de Weerribben wordt u, na een ontvangst met een drankje en een heerlijke Indiase maaltijd, meegenomen op een reis door tijd en ruimte. Voorbij onze maan met al zijn kraters, voorbij de planeten Saturnus en Jupiter ons zonnestelsel uit. Op weg naar andere melkwegstelsels in de kosmos. En verder en verder… Een 2 uur durend astronomie programma waarbij het mogelijk is een zelfgekozen thema het uitgangspunt van de avond te laten zijn.

En bij helder weer is het natuurlijk mogelijk het heelal bekijken door de grootste openbare telescoop van Nederland. Bij volle maan, geheel bewolkt en regenachtig weer kunnen geen observaties gedaan worden. In dit geval is er een extra thema programma waar u van kunt genieten.

De avond staan onder de geïnspireerde en deskundige leiding van Wim Liesker en is voor iedereen toegankelijk. De leek en de kenner, jong en oud.

MEER INFORMATIE kunt u vinden op https://www.weerribben.eu/astronomie-arrangementen/ of via de-imme@weerribben.eu 06-21286789 (Wim Liesker) / 06-12618904 (Marjo Disseldorp).

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

  • 7 okt - 31 mrt 2022
    • dagelijks | - uur
    • dagelijks | - uur

Prijzen

Zie onze website www.weerribben.eu voor de prijzen

Locatie

Sterrenwacht de Weerribben

Adres
Oudeweg 113, 8376 HS Ossenzijl

Tip je vrienden

twitter facebook