Ronald Goedemondt & Rayen Panday

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Ronald is verder. Wijzer, volwassener en rustiger? Dat niet. Zijn strijd met de doctrine van het alledaagse lijkt nu zelfs te pieken. Maar hij heeft inzichten. Hoe groter de afstand tot zijn verleden, hoe meer er naar boven komt. Wat gebeurt er met je, als alles altijd maar doordendert en jij niet weet hoe je jezelf op de eerste plaats moet zetten? Ronald onderzoekt dit met de verbale energie-explosie die we van hem gewend zijn. Ronald neemt bij elke voorstellling een collega mee. Op deze avond neemt hij Rayen Panday mee. Beide spelen 40 minuten. >> Kaartverkoop via GUTS 

Ronald is verder. Wijzer, volwassener en rustiger? Dat niet. Zijn strijd met de doctrine van het alledaagse lijkt nu zelfs te pieken. Maar hij heeft inzichten. Hoe groter de afstand tot zijn verleden, hoe meer er naar boven komt. Wat gebeurt er met je, als alles altijd maar doordendert en jij niet weet hoe je jezelf op de eerste plaats moet zetten? Ronald onderzoekt dit met de verbale energie-explosie die we van hem gewend zijn.

Ronald neemt bij elke voorstellling een collega mee. Op deze avond neemt hij Rayen Panday mee.

Beide spelen 40 minuten.

> [Kaartverkoop via GUTS](https://guts.events/h3sgdv-dubbelprogramma) 

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook