Vestingfeest - Rock around Rocks

Vestingfeest
Rock around Rocks

Muziekliefhebbers voelen zich deze dag als een kind in een snoepwinkel. Op de Markt is een grote vinylmarkt. Scoor een collectors item of de elpee die je al jaren zoekt. Of je nou houdt van keiharde rock, disco, hiphop, soul, funk of hagelnieuwe muziek? Het rockt in Steenwijk deze dag. 

Live muziek & entertainment**L. Jackson DJ à GOGO  Easy Elvis  High Low Rok 'n Roll**

's Avonds (20.00 - 24.00 uur) is er op de Markt muziek van DJ Vintage Vinyl. Vraag je eigen plaatje aan en dans mee! 

Vast programma Vestingfeesten11.00 uur opening door de Scutterie van Sint Clemens  Braderie (Zelf deelnemen? Huur een kraam voor € 20,- via www.vitalismarkten.nl) Kinderrommelmarkt (Gratis voor de kids)  Livemuziek  Straattheater  Audiotour (De Heren van de Rechter)  Loop de interactieve Vestingroute (Download APP Weerribben Wieden) Stadswandeling onder leiding van een gids vanaf het Stadsmuseum  Torenklimmen (Tickets via Stadsmuseum) Expositie 'Wie niet sterk is ...' in het Stadsmuseum  Expositie 'Vier het leven' in Galerie de Vermaning Vestingdienst in de Grote Kerk Bezichtiging Villa Rams Woerthe (Tickets bij binnenkomst)

Live in het Park 
In het sfeervolle Park Rams Woerthe organiseert Rabo Theater De Meenthe 'Live in het Park'. Deze avond kun je genieten van niemand minder dan Moonshine Ramblers. Tickets via www.demeenthe.nl.

Deze zomer zijn er elke woensdag kinderactiviteiten, live muziek en is er entertainment in de binnenstad voor nog meer sfeer en gezelligheid. Welkom in de Vestingstad! 

 

Wanneer

  • -

Locatie

Centrum Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook