Jim Speelmans

Jim Speelmans is een begrip in het stand-up comedy- en cabaret circuit. U heeft waarschijnlijk al vaak om hem gelachen zonder dat u het wist. Hij is namelijk jarenlang de tekstschrijver voor grote namen in de Nederlandse cabaretwereld. Ondertussen treedt Jim ook op met zijn eigen shows. Eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk, dat is Jim Speelmans. ‘Huppethee’ is een dynamische solovoorstelling met een hoge grapdichtheid. Een komische, kleurrijke voorstelling van een getalenteerd theaterdier. Biografie: Tegenwoordig is het gemeengoed om op toneel te staan met slechts een microfoon, een rode draad en een boodschap. Jim Speelmans toont aan dat er meer mogelijk is. Durf is een van zijn belangrijke karaktereigenschappen. Teksten mogen ‘schuren’. Speels grenzen overschrijden, de mens een (lach)spiegel voorhouden, het publiek weten te raken, te boeien, wat het onderwerp ook is. Eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk, dat is Jim Speelmans.

Jim Speelmans is een begrip in het stand-up comedy- en cabaret circuit. U heeft waarschijnlijk al vaak om hem gelachen zonder dat u het wist. Hij is namelijk jarenlang de tekstschrijver voor grote namen in de Nederlandse cabaretwereld. Ondertussen treedt Jim ook op met zijn eigen shows. Eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk, dat is Jim Speelmans. ‘Huppethee’ is een dynamische solovoorstelling met een hoge grapdichtheid. Een komische, kleurrijke voorstelling van een getalenteerd theaterdier.

Biografie:
Tegenwoordig is het gemeengoed om op toneel te staan met slechts een microfoon, een rode draad en een boodschap. Jim Speelmans toont aan dat er meer mogelijk is. Durf is een van zijn belangrijke karaktereigenschappen. Teksten mogen ‘schuren’. Speels grenzen overschrijden, de mens een (lach)spiegel voorhouden, het publiek weten te raken, te boeien, wat het onderwerp ook is. Eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk, dat is Jim Speelmans.

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook