Tapas2000 Live Stream

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

LIVE STREAM! Deze avond draait om lekker eten, gezelligheid en vooral ook de heerlijke muziek uit de top 2000! Quizmaster Joey Teekamp neemt u mee door de Top2000 in diverse rondes gevarieerde muziekvragen. Helaas is De Meenthe tijdelijk gesloten... Maar geen zorgen de Tapas2000 gaat streamen! En het wordt misschien wel leuker dan ooit! De quiz is helemaal aangepast om er ook thuis een superleuke avond van te maken. Wij brengen de Tapas2000 naar jouw huiskamer! Hoe?! De Quizvragen worden aangepast en gaan naar  ‘huiskamer modus’. Wij regelen op een ludieke manier een kok en gastheer/vrouw voor jullie om zo de restaurant beleving van de Tapas2000 zoals u van ons gewent bent te benaderen. De streaming wordt geregeld door professionals en u krijgt ruim van tevoren informatie over hoe u dit optimaal kunt gebruiken. De tapas worden bij jullie thuis bezorgd! En om jullie helemaal te ontzorgen krijgen jullie nu de mogelijkheid dranken bij te bestellen tegen een voordelige prijs. Wij zullen er alles aan doen om jullie quiz avond ook vanuit de huiskamer tot een succes te maken! We kijken er enorm naar uit! Je team bestaat uit 2 tot maximaal 4 personen en de kosten zijn 37,50 p.p. inclusief quiz, tapas en uniek Tapas2000 item.

LIVE STREAM!

Deze avond draait om lekker eten, gezelligheid en vooral ook de heerlijke muziek uit de top 2000! Quizmaster Joey Teekamp neemt u mee door de Top2000 in diverse rondes gevarieerde muziekvragen.

Helaas is De Meenthe tijdelijk gesloten...

Maar geen zorgen de Tapas2000 gaat streamen!

En het wordt misschien wel leuker dan ooit!
De quiz is helemaal aangepast om er ook thuis een superleuke avond van te maken.

Wij brengen de Tapas2000 naar jouw huiskamer!

Hoe?! De Quizvragen worden aangepast en gaan naar  ‘huiskamer modus’. Wij regelen op een ludieke manier een kok en gastheer/vrouw voor jullie om zo de restaurant beleving van de Tapas2000 zoals u van ons gewent bent te benaderen. De streaming wordt geregeld door professionals en u krijgt ruim van tevoren informatie over hoe u dit optimaal kunt gebruiken. De tapas worden bij jullie thuis bezorgd! En om jullie helemaal te ontzorgen krijgen jullie nu de mogelijkheid dranken bij te bestellen tegen een voordelige prijs.

Wij zullen er alles aan doen om jullie quiz avond ook vanuit de huiskamer tot een succes te maken!

We kijken er enorm naar uit!

Je team bestaat uit 2 tot maximaal 4 personen en de kosten zijn 37,50 p.p. inclusief quiz, tapas en uniek Tapas2000 item.

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook