Man man man

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Bel je beste vriend of vriendin, enthousiasmeer je partner of kom gewoon lekker alleen naar deze bijzondere livestream en geniet via een groot scherm in jouw theater van je favoriete podcast! Doe mee met de Q&A en krijg een kijkje in de keuken van vijf seizoenen Man man man, de podcast. Uiteraard helemaal veilig volgens de geldende maatregelen. Man man man, de podcast host de laatste aflevering van het huidige seizoen via een livestream. Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren vervolgen zoals altijd hun eindeloze zoektocht naar mannelijkheid door te doen waar ze goed in zijn: een podcast maken. Corona gooide roet in het eten waardoor de laatste aflevering van alweer het vijfde seizoen niet met een groot live publiek kan plaatsvinden. Om het huidige seizoen toch samen met jou af te sluiten, livestreamen de mannen de aflevering vanuit een theater ergens in Nederland naar het theater bij jou in de buurt. Een interactieve stream vol bijzondere momenten en intieme verhalen in een ander jasje! Een ticket voor deze livestream is inclusief een Man Man Man biertje to go i.s.m. vandeStreek brouwerij. Man man man, de podcast In hun podcast gaan Bas, Chris en Domien op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van goudeerlijke, maar herkenbare verhalen stellen ze zichzelf altijd de vraag: “Hoe mannelijk zijn we?”. In korte tijd is het trio door Nederland in het hart gesloten en won het een BNR Dutch Podcast Award, twee Online Radio Awards en een Marconi Online Award. Let op: Het is een livestream die wordt uitgezonden in het theater. Dus niet thuis.

Bel je beste vriend of vriendin, enthousiasmeer je partner of kom gewoon lekker alleen naar deze bijzondere livestream en geniet via een groot scherm in jouw theater van je favoriete podcast! Doe mee met de Q&A en krijg een kijkje in de keuken van vijf seizoenen Man man man, de podcast. Uiteraard helemaal veilig volgens de geldende maatregelen.

Man man man, de podcast host de laatste aflevering van het huidige seizoen via een livestream. Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren vervolgen zoals altijd hun eindeloze zoektocht naar mannelijkheid door te doen waar ze goed in zijn: een podcast maken. Corona gooide roet in het eten waardoor de laatste aflevering van alweer het vijfde seizoen niet met een groot live publiek kan plaatsvinden. Om het huidige seizoen toch samen met jou af te sluiten, livestreamen de mannen de aflevering vanuit een theater ergens in Nederland naar het theater bij jou in de buurt. Een interactieve stream vol bijzondere momenten en intieme verhalen in een ander jasje!

Een ticket voor deze livestream is inclusief een Man Man Man biertje to go i.s.m. vandeStreek brouwerij.

Man man man, de podcast

In hun podcast gaan Bas, Chris en Domien op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van goudeerlijke, maar herkenbare verhalen stellen ze zichzelf altijd de vraag: “Hoe mannelijk zijn we?”. In korte tijd is het trio door Nederland in het hart gesloten en won het een BNR Dutch Podcast Award, twee Online Radio Awards en een Marconi Online Award.

Let op: Het is een livestream die wordt uitgezonden in het theater. Dus niet thuis.

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook