Legendary's Album Live

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

10 Jaar na het uitbrengen van ADELE’S 21 brengt Legendary Albums Live de hoogtepunten van dit album in het theater. Boordevol hits gingen er wereldwijd meer dan dertig miljoen exemplaren over de toonbank. Daarmee is het een van de bestverkochte platen uit het afgelopen decennium. De LA Live Band brengt 21 samen met zangeres Suzan Seegers tot leven tijdens een uiterst coronaproof theaterconcert. Met Seegers staat er behalve een geloofwaardige en emotionele zangeres, een grappige en aandoenlijk realistische flapuit op het toneel. Naast grote 21 successen als Someone Like You en Rolling In The Deep ontbreken ook andere grote Adele hits niet. ADELE’S 21 is een meer dan sfeervolle aanrader, waarbij om bekende (corona) reden het dak er niet af mag, maar waar alle emoties, of je wilt of niet, worden geroerd.  (c) Hanke Arkenbout Photograpghy

10 Jaar na het uitbrengen van ADELE’S 21 brengt Legendary Albums Live de hoogtepunten van dit album in het theater. Boordevol hits gingen er wereldwijd meer dan dertig miljoen exemplaren over de toonbank. Daarmee is het een van de bestverkochte platen uit het afgelopen decennium. De LA Live Band brengt 21 samen met zangeres Suzan Seegers tot leven tijdens een uiterst coronaproof theaterconcert. Met Seegers staat er behalve een geloofwaardige en emotionele zangeres, een grappige en aandoenlijk realistische flapuit op het toneel. Naast grote 21 successen als Someone Like You en Rolling In The Deep ontbreken ook andere grote Adele hits niet. ADELE’S 21 is een meer dan sfeervolle aanrader, waarbij om bekende (corona) reden het dak er niet af mag, maar waar alle emoties, of je wilt of niet, worden geroerd. 

(c) Hanke Arkenbout Photograpghy

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook