Lucie Horsch, Nuala McKenna en Alexandra Nepomnyashchaya

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Blokfluitiste Lucie Horsch, celliste Nuala McKenna en klaveciniste Alexandra Nepomnyashchaya brengen een sfeervol en kleurrijk barokprogramma.

De jonge blokfluitiste Lucie Horsch is een sensatie en ze wordt wereldwijd geroemd om haar buitengewone technische vaardigheden, haar grote muzikaliteit en haar overrompelende speelplezier. In 2016 won ze de prestigieuze Concertgebouw Young Talent Award. Ze is te horen op belangrijke festivals en ze werkt samen met orkesten in binnen- en buitenland.

De Duits-Ierse celliste Nuala McKenna studeerde in Lübeck, Freiburg en Stuttgart en kreeg haar diploma met onderscheiding. Ze musiceert op verschillende internationale festivals en ze is artistiek leider van haar eigen zomerfestival, Musikfest Kahleby. In 2019 was ze was finaliste van Dutch Classical Talent.

De Russische klaveciniste en fortepianiste Alexandra Nepomnyashchaya studeerde in Moskou, Den Haag en München. Ze won een indrukwekkend aantal prijzen op internationale concoursen en ze musiceerde in diverse Europese landen en in Azië. Ze treedt zowel op als solist als kamermusicus.

Let op! Coronatoegangsbewijs is noodzakelijk voor toegang tot dit concert. Zie ook Corona spelregels

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 24,00 Entreeprijs

Locatie

Blokzijl Klassiek in de Grote Kerk van Blokzijl

Adres
Brouwerstraat 11, 8356 DV Blokzijl
Telefoon
0615368085
Website
www.blokzijlklassiek.nl/concert/lucie-horsch-nuala-mckenna-en-alexandra-nepomnyashchaya/

Tip je vrienden

twitter facebook