Vaartocht kleurrijk avondlicht - De Wieden

Stap aan boord van onze excursieboot en ervaar de bijzondere sfeer op het water aan het einde van de dag. Je hoort alleen het ruisen van het riet en de vogels, zelfs de boot fluistert tijdens deze tocht.

Stap aan boord van onze excursieboot en ervaar de bijzondere sfeer op het water aan het einde van de dag. Je hoort alleen het ruisen van het riet en de vogels, zelfs de boot fluistert tijdens deze tocht. .

Stap aan boord van onze excursieboot en ervaar de bijzondere sfeer op het water aan het einde van de dag. Je hoort alleen het ruisen van het riet en de vogels, zelfs de boot fluistert tijdens deze tocht. Varen in de avondsfeer

In de avond neemt de bedrijvigheid op en rond het water van De Wieden af en maakt langzaam plaats voor rust en stilte. Vanuit de boot kun je alle vogel-, water- en andere natuurgeluiden goed horen. Bij mooi weer draagt de ondergaande zon bij aan de bijzondere sfeer op het water.

Ga je mee genieten in het avondlicht?

Vooraf reserveren is voor deze tocht noodzakelijk. Extra informatie De vaartocht duurt 2 uur. Open boot, denk aan warme- en/of regenkleding.  Tip: neem zelf een verrekijker mee! Graag kwartier voor aanvang van de vaartocht melden bij de schipper. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze tocht kan vanwege weersomstandigheden of te weinig deelname geannuleerd worden, het is daarom aan te raden je mobiele telefoonnummer te vermelden bij het reserveren. Let op: de schipper helpt - vanwege de Coronamaatregelen - niet met in- en uitstappen!

Annuleren

Vermeld bij boeking je mobiele nummer, zodat Natuurmonumenten je kan bereiken bij annulering i.v.m. verkoudheid of koorts van de schipper, weersomstandigheden ( te harde wind of onweer).  Bij regen gaat de excursie WEL door.

Je bent verplicht te annuleren bij verkoudheid of koorts bij een van de deelnemers of een huisgenoot. Bel zodra hier sprake van is. Het bezoekerscentrum is bereikbaar tijdens de openingstijden. Je geld wordt teruggestort.

Richtlijnen

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen: Houd 1,5 meter afstand, schud geen handen en vermijd fysiek contact Kom niet naar het bezoekerscentrum als je verkoudheidsklachten hebt

 

Wanneer

  • -

Locatie

Bezoekerscentrum De Wieden

Adres
Beulakerpad 1, 8326 AH Sint Jansklooster

Tip je vrienden

twitter facebook