Nacht van Steenwijk - Dance

Op het parkeerterrein van De Meenthe organiseert Dance Café de Bieb samen met Rabo Theater De Meenthe de Nacht van Steenwijk, Dance, met diverse dj’s en Freddy Moreira Freddy Moreira staat bekend om zijn dynamische, explosieve live shows, zijn populaire mixtapes en het feit dat Freddy Moreira een echt ladies man is. De bekende DJ speelt voornamelijk een mix van electric house, Caribbean en Urban Sound. Zijn tracks kregen reeds goede commentaren van grote namen uit de DJ wereld, waaronder Walshly Fire (Major Lazer), Mad Decent en Hardwell. Met deze eigenschappen is Freddy Moreira een echte entertainer en wordt hij geboekt in de grootste clubs wereldwijd. In 2016 draaide Freddy Moreira tijdens zijn zomer tour in Spanje en Portugal. Later toerde Freddy Moreira ook in Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en de Caribische eilanden. Toegang vanaf 18 jaar en met een Coronatoegangsbewijs. Wij vragen je om een van onderstaande coronabewijzen te laten zien Vaccinatiebewijs: volledig vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd. Herstelbewijs: bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona Testbewijs: een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het event. Met de CoronaCheck app maak je eenvoudig een persoonlijke QR code aan. Deze moet worden getoond samen met je identiteitsbewijs en de toegangskaarten voor de Nacht van Steenwijk – Dance.  

Op het parkeerterrein van De Meenthe organiseert Dance Café de Bieb samen met Rabo Theater De Meenthe de Nacht van Steenwijk, Dance, met diverse dj’s en

**Freddy Moreira **

Freddy Moreira staat bekend om zijn dynamische, explosieve live shows, zijn populaire mixtapes en het feit dat Freddy Moreira een echt ladies man is. De bekende DJ speelt voornamelijk een mix van electric house, Caribbean en Urban Sound. Zijn tracks kregen reeds goede commentaren van grote namen uit de DJ wereld, waaronder Walshly Fire (Major Lazer), Mad Decent en Hardwell. Met deze eigenschappen is Freddy Moreira een echte entertainer en wordt hij geboekt in de grootste clubs wereldwijd. In 2016 draaide Freddy Moreira tijdens zijn zomer tour in Spanje en Portugal. Later toerde Freddy Moreira ook in Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en de Caribische eilanden.

Toegang vanaf 18 jaar en met een Coronatoegangsbewijs. Wij vragen je om een van onderstaande coronabewijzen te laten zien Vaccinatiebewijs: volledig vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd. Herstelbewijs: bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona Testbewijs: een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het event.

Met de CoronaCheck app maak je eenvoudig een persoonlijke QR code aan. Deze moet worden getoond samen met je identiteitsbewijs en de toegangskaarten voor de Nacht van Steenwijk – Dance.

 

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook