Raad eens hoeveel... 2+ (S)

 (seriekorting) ‘Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen! Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Grote Haas en Hazeltje houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies – dát is niet makkelijk te meten! Tijdens de lente, zomer, herfst en winter maken ze samen avonturen mee. Daarna heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem in een bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: ‘ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!’ Raad eens hoeveel ik van je hou is gebaseerd op de populaire boekenreeks en is in seizoen 2021 – 2022 terug in de theaters als een kleine intieme voorstelling met poppenspel en muziek.

 (seriekorting)

‘Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen! Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Grote Haas en Hazeltje houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies – dát is niet makkelijk te meten! Tijdens de lente, zomer, herfst en winter maken ze samen avonturen mee. Daarna heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem in een bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: ‘ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!’

Raad eens hoeveel ik van je hou is gebaseerd op de populaire boekenreeks en is in seizoen 2021 – 2022 terug in de theaters als een kleine intieme voorstelling met poppenspel en muziek.

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook