Fantasieè 6+

Grappig, meeslepend en voor het hele gezin! Ga je mee op avontuur? Een fantasierijke en muzikale voorstelling voor het hele gezin!   Daan is morgen jarig. Hij kijkt naar de klok die twaalf uur slaat en sluit zijn ogen. 'Ik wil avontuur' fluistert hij zacht.  Wanneer Daan wakker wordt, weet hij niet waar hij is. Hij ziet Floortje, zijn zus, maar zij herkent hèm niet. De vrienden van Floortje komen Daan ook erg bekend voor. Daan reist samen met zijn nieuwe vrienden door Fantasieè op zoek naar de weg naar huis. Terwijl hij uit de handen van de slechte Harafna probeert te blijven, leert Daan de waarde van vriendschap, vertrouwen en loyaliteit. 

Grappig, meeslepend en voor het hele gezin! Ga je mee op avontuur?

Een fantasierijke en muzikale voorstelling voor het hele gezin!  

Daan is morgen jarig. Hij kijkt naar de klok die twaalf uur slaat en sluit zijn ogen. 'Ik wil avontuur' fluistert hij zacht. 

Wanneer Daan wakker wordt, weet hij niet waar hij is. Hij ziet Floortje, zijn zus, maar zij herkent hèm niet. De vrienden van Floortje komen Daan ook erg bekend voor. Daan reist samen met zijn nieuwe vrienden door Fantasieè op zoek naar de weg naar huis. Terwijl hij uit de handen van de slechte Harafna probeert te blijven, leert Daan de waarde van vriendschap, vertrouwen en loyaliteit. 

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook