Een dagje uit in onze regio!

Zin in een leuk dagje uit in WaterReijk Weerribben Wieden? Zelf varen of u laten varen, mee op excursie naar de mooiste plekjes. Een ijsje op een terras aan het water of bij de zuivelboerderij, koffie in een knus kroegje.

Veel te zien, evenveel te doen. Te voet of op de fiets door de bossen, over de stuwwal door het coulissenlandschap, langs plassen en laagveen. U kunt winkelen en rondneuzen in de musea in de historische stadjes. Of een workshop volgen in een landelijk gelegen galerie. En wat dacht u van een ritje in de WaterReijk TukTuk?

Overijsseltrips: Proef met uw gezelschap de pure provincie

Wilt u er even een dagje tussen uit met familie, collega’s of vrienden dan bent u bij Overijsseltrips aan het juiste adres. Wij bieden u een breed groepsaanbod om de pure provincie Overijssel te proeven. Ga naar Overijsseltrips.

Tips:

 1. 1

  Beleef Giethoorn

  Kom naar Hollands Venetië...

  In giethoorn kun je varen, fietsen en wandelen maar ook heerlijk eten en genieten van allerhande leuke winkeltjes. Ben jij al eens geweest?

 2. 2

  Ervaar het Nationaal Park

  Weerribben-Wieden

  In de Weerribben Wieden neemt de natuur je mee naar de historie van ons mooie gebied, kom ervaren en ontdek bijzondere plekjes en unieke dieren...

 3. 3

  Actief genieten!

  Voor ieder wat wils...

  In onze regio vind je een prachtig klimbos, een vlindertuin, een dierenpark en nog veel meer te gekke dagattracties...

 4. 4

  Kinderen verrassen!

  Leren en spelen tegelijk.

  Met de kinderen weg is altijd leuk, ze kijken anders naar de dingen, ook in onze groene regio is genoeg vertier en een heleboel wijsheid te halen...