1. Aan het water slapen, de 4 meest bijzondere locaties in Weerribben-Wieden!

 2. 4/4

  4.

  Kano-kampeerplekken

  Een avontuurlijker overnachting in Nederland bestaat bijna niet: middenin de natuur van De Wieden met de geluiden van bijzondere vogels en andere dieren als slaapmuziek. Dat kan op enkele speciale kano-kampeerplekken. Zo goed slaap je nergens!

 3. 3/4

  3.

  Havenhopping

  Ontdek de sfeervolle stadjes en dorpen van Weerribben-Wieden vanaf het water en aan wal. Meer af in de moderne havens van Blokzijl, Giethoorn, Oldemarkt, Steenwijk en Vollenhove, die zijn uitgerust met uitstekende voorzieningen. Zoek op www.havensweerribbenwieden.nl de haven voor de komende nacht uit. Ook Zwartsluis heeft mooie havens aan het Zwartewater, in het centrum of aan het Meppelerdiep.

 4. 2/4

  2.

  Op de camping

  Overdag lekker op het water en ’s avonds de gezelligheid of de rust van een camping. Dat is een uitstekende combinatie in Weerribben-Wieden. Overal in het gebied liggen campings direct aan het water. Vanuit de tent de boot in!

 5. 1/4

  1.

  Lekker luxe?

  Liever volledig verzorgd worden? Boek dan een royale kamer bij Hotel Zwartewater in Zwartsluis met uitzicht op het Zwarte Water. Of kies voor een van de hotels aan het water in Giethoorn, Kalenberg, Ossenzijl of Blokzijl. Aanrader: Weerribben-Wieden heeft ook een ruim aanbod aan bijzondere bed & breakfast-accommodaties.

 1. UIT in de regio

  Zin in een vader en zoon uitje? Dit zijn de stoerste en leukste uitjes voor vader en zoon in …

 2. UIT in de regio

  Slecht weer? Ontdek hier de familie uitjes tijdens de herfst: dit kan je doen in Weerribben-Wieden!

  Erik
 3. Water

  Verwarmd varen maakt elke winterdag leuk

  Erik
 4. Natuur

  Geniet in de herfstvakantie of kerstvakantie van Weerribben-Wieden

  Erik

Tip je vrienden

twitter facebook