1. Originele sinterklaascadeautjes

  Sinterklaas is weer in Nederland! Veel kinderen, maar ook volwassenen, vinden het de leukste periode van het jaar. En het is al bijna zo ver, pakjesavond! Dit betekent dat de eerste voorbereidingen kunnen worden getroffen. Vul de verlanglijstjes in, trek lootjes en vul de jute zakken met sinterklaascadeautjes. Kijk snel verder voor alle tips om te slagen voor originele sinterklaascadeautjes!

 2. 5/5

  5.

  Bioscoopbon

  Geef een cadeau met een Luxor Cinemas Steenwijk bioscoopbon! Geniet van de meest sfeervolle bioscoop in Overijssel en omstreken. Er is voor elk wat wils, van indrukwekkende films tot speciale avonden voor dames, kinderen en senioren. Wanneer mogen we jou verwachten voor een filmavond vol plezier?

 3. 4/5

  4.

  Blokzijlerbrok

  Verras je vader, moeder, vriendin, opa of oma met een Brok-cadeau tijdens Sinterklaas. De heerlijke inhoud wordt verzonden in stevige verpakking met een gratis persoonlijke boodschap op een ansichtkaart. Prachtig verpakt en met een persoonlijke touch is het een smaakvol en uniek geschenk om te geven en te ontvangen!

 4. 3/5

  3.

  Producten uit de boerderijwinkel

  Bij de Maargies Hoeve worden niet alleen de leukste en lekkerste cadeaupakketten voor elk budget en smaak gemaakt, maar helpen ze ook graag bij het samenstellen van een uniek cadeau. Een cadeaubon is eveneens een uitstekend idee om weg te geven, voor een veelzijdige verrassing.

 5. 2/5

  2.

  Avondje uit bij De Meenthe

  Schenk een De Meenthe Cadeaukaart (podiumcadeaukaart) en bezorg de ontvanger(s) een memorabele avond. Je hebt de vrijheid om de waarde van het cadeau te kiezen, met bedragen variërend van € 10 tot € 150. De ontvanger kan dan zelf een voorstelling of concert kiezen om van te genieten.

 6. 1/5

  1.

  Landelijk cadeau van De Waterbuffelfarm

  Voor een origineel en landelijk cadeau ben je bij de landwinkel van de Waterbuffelfarm aan het juiste adres! Ontdek een uitgebreid assortiment aan lokale streekproducten rechtstreeks van de boerderij, waarmee je een uniek en smaakvol geschenk kunt samenstellen voor elke gelegenheid.

 1. Cultuur

  Kleurrijke bloemencorso's en gondelvaarten

 2. Cultuur

  De 4 leukste (stads)wandelingen met gids

 3. Ontdek alle verhalen van toen en nu

  Sfeervolle Zuiderzeestadjes op de grens van het nieuwe land

 4. Ontdek alle verhalen van toen en nu

  De geschiedenis komt tot leven in het heden

Tip je vrienden

twitter facebook