De Imme

De Imme: sterrenwacht, yogastudio, groepsaccommodatie en bed&breakfast in het hart van de Weerribben.

Foto's & Video's

Op een idyllische locatie, in het centrale hart van de Weerribben, vindt u De Imme met sterrenwacht, yogastudio, groepsaccommodatie en B&B. Ontbijt en, desgewenst, lunchpakket en diner zijn bereidt van biologische ingrediënten. Het is dé plek voor mensen die houden van natuur, stilte, donkere nachten, sterren en planeten. Tevens is de accommodatie en yogastudio exclusief te huur voor yogaretraites en trainingen. In De Imme wordt veel extra's aangeboden. Bijvoorbeeld fietsen, kajakken, kano' s en een fluisterboot. Ook astronomie-, yoga en raw living food arrangementen en workshops behoren tot de mogelijkheden. Kijk op de website voor meer informatie. In De Imme willen wij onze gasten een verblijf aanbieden waar natuur en stilte centraal staan. Om deze reden zijn er geen radio of televisie aanwezig.

WIJ WONEN PRACHTIG IN EEN VAARDORP. Met als gevolg dat er hier een magische stilte is. Het geluid van auto’s zul je niet horen. Je kunt ons bereiken lopend en met de fiets via het pad langs de Kalenbergergracht. Een aanlegplaats voor boten is aanwezig. Wanneer u met de auto komt halen wij u op vanaf een voor u gereserveerde parkeerplek in Kalenberg. Fietsen voor vervoer naar de parkeerplek en omliggende dorpen staan tijdens uw verblijf gratis ter beschikking.

Meer informatie over B&B en Groepsaccommodatie de Imme, Sterrenwacht de Weerribben en Yogastudio de Weerribben vindt u op www.weerribben.eu

Hier vindt u rust, stilte en donkere nachten

In verband met de reglementen rond de corona-crisis kan in De Imme geen B&B kamer afzonderlijk gehuurd worden. U huurt standaard de groepsaccommodatie. Deze is geschikt voor 2-8 personen. InbegrepenTransport: parkeerplaats op het terrein van Staatsbosbeheer in Kalenberg, transportservice per boot bij aankomst en vertrek, afsluitbare fietsenstalling, oplaadpunt voor elektrische fietsen, ruime aanlegplaatsen met meerpalen en aanlegringen, veilige haven voor kano’s, wherries e.d.↵ Comfort / sanitair: horren in alle kamers voor ramen en deuren, lakens, kussens, keuze tussen één- of tweepersoonsdekbedden, regenkleding en paraplu’s, handdoeken en washandjes, kamerjassen, shampoo, haardroger.↵ Comfort / verblijf: aangename ontbijt- en verblijfsruimte, compleet uitgeruste keuken, tuin met diverse terrassen en zitjes, gratis wifi.↵↵ Comfort / activiteiten: gratis gebruik van kajakken, een kano en fietsen. Stilte: in De Imme willen wij onze gasten een verblijf aanbieden waar natuur en stilte centraal staan. Om deze reden zijn er bij ons geen radio of televisie aanwezig. ↵ Extra faciliteiten↵ - Verhuur fluisterboot↵↵ - Gebruik van fietsen, kajakken en Canadese kano. - In overleg gebruik van yogaruimte↵ - Bij mooi weer door de telescoop kijken (gratis)↵ - Ontbijt-Lunchpakket-Diner van biologische ingredienten↵ - Astronomiearrangement.

Hier vindt u rust, stilte en donkere nachten

InbegrepenTransport: parkeerplaats op het terrein van Staatsbosbeheer in Kalenberg, transportservice per boot bij aankomst en vertrek, afsluitbare fietsenstalling, oplaadpunt voor elektrische fietsen, ruime aanlegplaatsen met meerpalen en aanlegringen, veilige haven voor kano’s, wherries e.d.↵ Comfort / sanitair: horren in alle kamers voor ramen en deuren, lakens, kussens, keuze tussen één- of tweepersoonsdekbedden, regenkleding en paraplu’s, handdoeken en washandjes, kamerjassen, shampoo, haardroger.↵ Comfort / verblijf: aangename ontbijt- en verblijfsruimte, compleet uitgeruste keuken, tuin met diverse terrassen en zitjes, gratis wifi.↵ Comfort / activiteiten: gratis gebruik van 1- en 2-persoons kajakken, een 2-4 persoons Canadese kano en fietsen. _Stilte: in De Imme willen wij onze gasten een verblijf aanbieden waar natuur en stilte centraal staan. Om deze reden zijn er bij ons geen radio of televisie aanwezig. ↵ Extra faciliteiten↵ - Verhuur fluisterboot↵↵ - Gebruik van fietsen, kajakken en Canadese kano. - In overleg gebruik van yogaruimte (gratis)↵ - Bij mooi weer door de telescoop kijken (gratis)↵ - Ontbijt-Lunchpakket-Diner van biologische ingredienten↵ - Astronomiearrangement.

Contact

Adres
Oudeweg 113
8376 HS Ossenzijl
Telefoon
06-21286789 / 06-12618904
Online
www.weerribben.eu/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook