De Opkikker

Wilt u rust, ruimte en genieten van de natuur met een weids uitzicht. Dan is de Opkikker de geschikte plaats. De boerderij ligt in het

Foto's & Video's

Wilt u rust, ruimte en genieten van de natuur met een weids uitzicht. Dan is de Opkikker de geschikte plaats. De boerderij ligt in het buitengebied van Giethoorn centraal tussen de natuurgebieden de Wieden en Weerribben; de dorpjes Giethoorn en Blokzijl. De Opkikker is een duurzame locatie.

In onze omgeving liggen vele fiets, wandel en kano routes waar u de geschiedenis, de natuur en cultuur van dit gebied kunt beleven. U kunt ook een meerdaagse wandeltocht maken met nabrengen van bagage.

De Opkikker biedt plaats aan maximaal 10 personen. Er is een ruime tuin met vijver, een gezamenlijke huiskamer en eetkeuken. 3 tweepersoonskamers ieder met eigen badkamer. 2 tweepersoonskamers met bedstede met gezamenlijke douche en wc en eigen zitkamertje, voor 4 personen die met elkaar op vakantie zijn. Elke ochtend staat er een ontbijt voor u klaar met verse broodjes en een eitje van onze scharrelkippen.

De schuur naast het bedrijf is omgebouwd tot trainingsruimte. Informeer naar de mogelijkheden voor tijdens uw verblijf.

TIP: combineer uw verblijf bij ons met een leuke excursie met de rietteler en/of een workshop outdoor cooking.

Contact

Adres
Smalleweg 7
8355 VB Giethoorn
Telefoon
06-47155257
Online
www.deopkikker.com
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook