Bed & Boot Mol Groenewegen

Genieten van Giethoorn begint bij Bed & Boot Mol Groenewegen

Foto's & Video's

Bed & Boot Mol Groenewegen is de ideale startplaats voor uw boottocht door de gezelligheid van Giethoorn en de rust en de ruimte van de natuur in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Desgewenst in 5 minuten op het meer en binnen 10 minuten in het Nationaal Park. U kunt bij ons fluisterboten, e-consoleboten en e-sloepen huren. Ook punters en kano’s. Per uur en per dag of meerdaags. Mol Groenewegen is gespecialiseerd in meerdaagse kano trektochten met overnachting op de route in trekkershut of eigen tent.

U vindt Bed & Boot Mol Groenewegen in het centrum van Giethoorn, met de prachtig aangelegde tuinen en typische bruggetjes. U kunt er verblijven op één van de mooiste locaties van het dorp in een luxe 8-pers. appartement of 2-pers. vakantiehuisje.

De vakantiehuisjes en appartement zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Ze zijn uitstekend geschikt voor een heerlijk rustige vakantie in de natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Of iets actiever: in de omgeving van de vakantiewoning kan uitstekend gewandeld en gefietst worden. En uiteraard varen vanaf uw locatie.

Overnachten aan de dorpsgracht

Slapen aan de dorpsgracht van Giethoorn! De comfortabele rietgedekte vrijstaande vakantiewoningen zijn rustig gelegen aan een ruime tuin uitlopend op natuurgebied in hartje Giethoorn. Wakker worden in een bijzondere omgeving.

Luxe appartement in hartje Giethoorn

Genieten van Giethoorn begint bij Bed & Boot Mol Groenewegen op één van de mooiste locaties van Giethoorn. Slapen aan de dorpsgracht van Giethoorn! Hier wordt u wakker in een wel heel bijzondere omgeving. De mooie locatie, rustig gelegen in het centrum van het dorp doet herinneren aan het Giethoorn van weleer. Het luxe 1-8 pers. appartement in deze verbouwde boerderij is nieuw gebouwd, ruim en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.

Contact

Adres
Binnenpad 28
8355 BR Giethoorn
Telefoon
0521-361359 / 06-44994037
Online
fluisterboot.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook