Bodelaeke

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Welkom bij Camperresort Bodelaeke Deze luxe camperplaats ligt op een unieke plek in Giethoorn met prachtig uitzicht over natuurmonument en omgeven door Nationaal Park de Weeribben-Wieden.

Foto's & Video's

Camperresort Bodelaeke beschikt over 99 half verharde camperplaatsen. Deze zijn voorzien van alle gemakken: twee privé stranden, elektriciteitspunten, een service- station, verwarmde sanitaire voorzieningen en wifi.

U kunt 24 uur per dag automatisch in- en uitchecken.

Bodelaeke

Ontdek Bodelaeke

“191 recreatievilla’s en kavels voor permanente watervilla’s in 166 hectare waterrijk gebied in Giethoorn” Vanaf zomer 2014 zijn ca 74 woningen gereed voor verhuur.

Uw woning staat in een nieuw natuurgebied, direct gelegen aan het water en bevindt zich op een steenworp afstand van Giethoorn, het ‘Venetië van het noorden’. Er is gekozen voor het gebruik van traditionele materialen zoals hout, riet en baksteen, toegedekt met dakpannen in oud-Hollandse stijl. Elke prachtige woning is op de zon gericht, staat op een zeer ruim perceel en is voorzien van een eigen ligplaats waar uw eigen boot kan worden aangelegd.

Inmiddels is er al een klein dorp ontstaan door de bouw van de diverse typen woningen. Kijk snel op www.waterresortbodelaeke.nl voor aanbiedingen!

Camperresort Bodelaeke

Welkom bij Camperresort Bodelaeke,

Deze luxe camperplaats ligt op een unieke plek in Giethoorn met prachtig uitzicht over natuurmonument de Weerribben-Wieden. Camperresort Bodelaeke biedt luxe plekken aan 99 campers en is voorzien van alle gemakken. Zo zijn er elektriciteitspunten, een service-station, toiletgebouw en er is de mogelijkheid tot wassen en drogen.

Uniek aan dit camperresort zijn de twee stranden die zijn aangelegd, exclusief voor de campergasten. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de modernste faciliteiten die horen bij het reizen met de camper.

Tijdens uw verblijf betaalt u naar gebruik van de faciliteiten. Daarom is er een modern pasjessysteem geïnstalleerd: Camperkiosk. U kunt na binnenkomst de pas opladen om gebruik te maken van wat u nodig hebt.

Faciliteiten: - 99 plaatsen - Straatverlichting - Servicestation - Bewaking - Toiletgebouw - Twee stranden - Wasmachine - Pit-stop mogelijkheid - Droger - Camper Kiosk Systeem - max. lengte verblijf: onbeperkt - max. lengte camper: 15 meter

Contact

Adres
Jonenweg 5
8355 CN Giethoorn
Telefoon
0521-361573
Online
www.bodelaeke.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook