De Markestee

Luxe groepsaccommodatie De Markestee Midden tussen de natuurgebieden op de grens van Friesland en Overijssel ligt De Markestee, een

Foto's & Video's

Luxe groepsaccommodatie De Markestee

Midden tussen de natuurgebieden op de grens van Friesland en Overijssel ligt De Markestee, een oude, rietgedekte boerderij uit het begin van de vorige eeuw. De Markestee beschikt over 13 slaapkamers, waarvan 7 op de begane grond (totaal 29 bedden). De kamers op de begane grond zijn alle voorzien van een eigen badkamer. Een kamer beneden is geschikt voor minder validen. De kamer is ruimer en rolstoel toegankelijk de badkamer is voorzien rekken bij het toilet en een douchestoel. Er zijn twee hoog/laagbedden. De gezellige woonkamer heeft een elektrische haar, een bar met biertap en diverse zithoekjes. Er is een aparte eetzaal en een volledig ingerichte keuken. Buiten kunt u zich vermaken op onze sportveldjes en relaxen in ons verwarmd buitenbad (geopend van half april t/m half september), of lekker wandelen in de tuin. Voor de kinderen is er een speeltuintje en een grote trampoline. In de prachtige omgeving zijn veel verschillende uitstapjes mogelijk.

Groepsaccommodaties

Luxe groepsaccommodatie De Markestee

Midden tussen de natuurgebieden op de grens van Friesland en Overijssel ligt De Markestee, een oude, rietgedekte boerderij uit het begin van de vorige eeuw. De Markestee beschikt over 13 slaapkamers, waarvan 7 op de begane grond (totaal 30 bedden). De kamers op de begane grond zijn alle voorzien van een eigen badkamer. Tevens is er een aparte invaliden badkamer en een tweetal hoog- laagbedden. De gezellige woonkamer heeft een gashaard, een bar met biertap en diverse zithoekjes. Er is een aparte eetzaal en een volledig professioneel ingerichte keuken. Buiten kunt u zich vermaken op onze sportveldjes en relaxen in ons verwarmde buitenbad., of zomaar lekker wat wandelen in de tuin. Voor de kinderen is er een speeltuintje en een grote trampoline. In de prachtige omgeving zijn veel verschillende uitstapjes mogelijk.

Contact

Adres
Markeweg 132
8398 GS Blesdijke
Telefoon
0561-452188
Online
www.demarkestee.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook