De Pouwelshoeve

Groepsaccommodatie De Pouwelshoeve is een groot vakantiehuis annex vakantieboerderij geschikt voor 24 personen. Deze pas geopende

Foto's & Video's

Groepsaccommodatie De Pouwelshoeve is een groot vakantiehuis annex vakantieboerderij geschikt voor 24 personen. Deze pas geopende accommodatie ligt in Drenthe, aan de grens van Overijssel,te midden van de weidse natuur en centraal tussen drie nationale parken. Binnen enkele autominuten bent u gearriveerd bij de meest toeristische attracties in de omgeving. Op 5 km afstand bent u al in Giethoorn om te kunnen varen op de Giethoornse plassen.

De accommodatie beschikt over een gezellige living met open keuken.
7 slaapkamers ,de meeste voorzien van een eigen wasgelegenheid. Een luxe badkamer, die o,a is ingericht voor personen met een lichamelijke beperking. Daarnaast zijn er 3 extra douche ruimtes beschikbaar. De gehele accommodatie is rolstoelvriendelijk.
Rondom De Pouwelshoeve is er ruimschoots gelegenheid voor sport en spel, zo is er bijv. een originele Jeu de Boules baan aanwezig.

Wij hanteren een accommodatieprijs; U huurt het gehele vakantiehuis en heeft de accommodatie altijd alleen voor uw eigen groep.

Contact

Adres
Nijeveense Bovenboer 12
7948 LG Nijeveen
Telefoon
0522-474550
Online
www.pouwelshoeve.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook