Groepsaccommodatie de Waker

Onderkomen Groeps en familie accommodatie de Waker is een voormalige boerderij waarvan het voorhuis stamt uit 1868. De deel en de stallen

Foto's & Video's

Onderkomen Groeps en familie accommodatie de Waker is een voormalige boerderij waarvan het voorhuis stamt uit 1868. De deel en de stallen zijn enkele jaren geleden verbouwd om gasten voor korte of langere duur te ontvangen. Er wordt gastvrijheid geboden in een rustige en ruime accommodatie met persoonlijke aandacht voor de individuele wensen van de gast. Groepen tot 30 personen kunnen hier verblijven. Ideaal voor families of andere groepsactiviteiten bijv. trainingen, retraites, cursussen en vergaderingen. Ook voor logies & ontbijt bent U bij ons aan het juiste adres.

Voorzieningen In de voormalige stallen en de hooischuur bevinden zich op de eerste etage 2 luxe tweepersoons kamers met douche en toilet en een slaapzaal voor maximaal 14 personen. Tevens is er een grote centrale ruimte van 90 m2 voor vergaderingen en trainingen enz. Op de begane grond, die rolstoeltoegankelijk is, bevinden zich 4 luxe tweepersoons kamers voorzien van douche en toilet. Alle kamers hebben eenpersoons boxspringbedden. Eventueel zijn extra bedden bij te plaatsen. Op de begane grond is een ruim zitgedeelte met aangrenzend de eetzaal met compleet ingerichte keuken. In de keuken zijn een vaatwasser, magnetron, oven, koelkast, diepvries en een kleine bar aanwezig. Op aanvraag verzorgen wij graag uw ontbijt, lunch en/of diner. Op het ruime beschutte terras is een barbecue aanwezig.

Omgeving Gelegen in een landelijke omgeving aan de rand van het oude vissersdorp Kuinre, op de grens van het “oude en nieuwe land”. Kuinre ligt in de “kop van Overijssel” op 12 km van Emmeloord en 10 minuten van de A6. Natuurpark “de Weerribben” ligt op ca. 6 km afstand. Je kunt hier prachtig fietsen, wandelen en varen. Aan het eind van het dorp loop je zo het Kuinderbos in met vele fiets en wandelroutes. De Orchideeënhoeve, de grootste verzameling orchideeën van Europa, ligt op 5 km afstand. Zowel aan de oost als aan de westkant ligt de boerderij als het ware ingeklemd tussen de Linde en de Kuunder of Tjonger. Twee riviertjes, die toegang geven tot de Friese meren. De visliefhebber kan hier zijn hengel uitgooien.

Contact

Adres
H. de Cranestraat 191
8374 KN Kuinre
Telefoon
0527-231602
Online
www.dewaker.nl/Index/index.html
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook