De Watervlinder

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De Watervlinder (boerderij voor 8 personen) is gelegen aan het water, in een zeer rustige omgeving, waar rust en ruimte nog bestaat.

Foto's & Video's

De Watervlinder (boerderij voor 8 personen) is gelegen aan het water, in een zeer rustige omgeving, waar rust en ruimte nog bestaat. Nabij Nationaal Park Weerribben - Wieden.Je kunt er varen, vissen, zwemmen, fietsen en wandelen. Maar ook u eigen boot aanleggen. Schaatsen is mogelijk als het weer het toe laat. Er is gratis een kano aanwezig en eventueel een motorboot te huur. De 8 Persoons boerderij heeft een grote huiskamer van 56 m2 Met openslaande deuren naar het terras, wat uitzicht bied op het water. Er zijn 4 ruime slaapkamers (2 personen per kamer), met boxspring bedden en een slaapkamer met één stapelbed. Een ruime douce en een appart toilet Van binnen geheel vernieuwd in april 2012

Prijzen: Weekend vanaf € 350,00 Midweek vanaf € 350,00 Week vanaf € 500,00

Contact

Adres
Steenwijkerdiep Zuid 8A
8371 TE Scheerwolde
Telefoon
0521-370383
Online
www.vakantiewoninginoverijssel.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook