Hotel restaurant de Harmonie

Hotel de Harmonie Giethoorn is ideaal voor liefhebbers van watersport en natuur. Gasten kunnen de omgeving verkennen met een fiets of boot,

Foto's & Video's

Hotel de Harmonie Giethoorn is ideaal voor liefhebbers van watersport en natuur. Gasten kunnen de omgeving verkennen met een fiets of boot, die te huur zijn bij het hotel. De Harmonie biedt ruime hotelkamers, een restaurant, terras en gratis parkeergelegenheid. Natuurreservaat De Wieden en het oude dorp zijn dichtbij.

In Hotel de Harmonie verblijft u in luxueuze hotelkamers aan het water, in een vriendelijke en gastvrije sfeer. Het hotel ligt aan de dorpsgracht in Giethoorn-Noord en biedt uitzicht op het natuurreservaat 'De Wieden'. De rustige locatie in het waterrijke Giethoorn is perfect voor liefhebbers van varen, fietsen en wandelen. In de omgeving zijn diverse fietsroutes te volgen. Via de receptie kunt u niet alleen fietsen huren, maar ook punters, kano's en fluisterboten. Het hotel heeft een eigen aanlegsteiger, waar in de zomermaanden rondvaartboten vertrekken.

De ruime kamers hebben een smaakvol interieur en zijn voorzien van een toilet, douche of bad, een gezellig zithoekje, televisie, kluisje, draadloos internet en een telefoon. Naast deze voorzieningen beschikken de luxe kamers ook over een eigen terras aan de waterkant. In het hotel vindt u tevens diverse vergaderzalen met een capaciteit van maximaal 125 personen

Eten en drinken Het ontbijtbuffet staat dagelijks klaar van 08:00 tot 10:00 uur. In het restaurant serveert men lekkere gerechten, die bereid worden met dagverse producten. Op het menu vindt u typische streekgerechten als gebakken paling en eendenborstfilet. Naast à la carte gerechten biedt het restaurant ook dagmenu's. De keuken is open tot 21:00 uur. Op warme dagen kunt u plaatsnemen op het terras en genieten van het zonnetje en het uitzicht op de langsvarende bootjes.

Internet In het hele hotel kunnen gasten gratis gebruikmaken van WiFi internet.

Overige informatie

  • Gasten kunnen inchecken tot 22:00 uur.
  • Alle kamers in het hotel zijn rookvrij.
  • Op aanvraag kan een extra bed op de kamer worden geplaatst voor €25 per nacht.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan.
  • Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.

Kanoën

Verhuur van: - Fluisterboten - Luxe elektrische sloepen - Kano's - Ottersloep, luxe sloep met navigatie systeem Diverse routes van 1 uur tot de gehele dag.

Restaurants

In het restaurant serveert men lekkere gerechten, die bereid worden met dagverse producten. Op het menu vindt u typische streekgerechten als gebakken paling en eendenborstfilet. Naast à la carte gerechten biedt het restaurant ook dagmenu's. De keuken is open tot 21:00 uur. Op warme dagen kunt u plaatsnemen op het terras en genieten van het zonnetje en het uitzicht op de langsvarende bootjes.

Contact

Adres
Beulakerweg 55
8355 AB Giethoorn
Telefoon
0521-361372
Online
www.harmonie-giethoorn.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook